Staples Business Advantage
Teknik & kontorsmaskiner

Teknik- och kontorsmaskiner

Hitta all teknik du behöver för att kunna arbeta snabbare, smartare och enklare i vår snabbt föränderliga värld. Från en enda leverantör som bryr sig lika mycket om din verksamhet som du gör.

Arbeta mobilt

Få ut mer av din personal, oavsett var de arbetar – på kontoret, hemma eller under resan – med tekniska lösningar och teknik som underlättar produktiviteten när som helst och var som helst.

Utskriftslösningar

Oavsett storleken på ditt företag eller begränsningarna i din budget så finns det en utskriftslösning som passar dig, från mångsidiga allt-i-ett-modeller till kostnadseffektiva bläckstråleskrivare och robusta laserskrivare. Naturligtvis hittar du även papperskvaliteter för alla dina behov här.

Tekniktillbehör

Att investera i smarta arbetsmiljöer, som ergonomiska enheter som är anpassade för ditt arbetssätt, slimmade, utrymmesbesparande LED-skärmar och trådlösa tangentbord, är ett av de enklaste och mest kostnadseffektiva sätten att öka produktiviteten.

Säkerhet

Din arbetsplats är ett ständigt föränderligt landskap, och det är viktigt att hålla jämna steg med de senaste tekniska lösningarna. Från lås till bärbara datorer och USB-minnen som används för att säkra dina kritiska data till rätt slags routrar, laddare och smartphones-tillbehör. Du kan få allt från en enda leverantör som dessutom erbjuder expertråd och förstklassig service.

Utvalda produkter

Kop.ppr MULTICOPY A4 80g oh 500/fp
Mousetrapper advance 2.0 svart/vit
Färglaserskrivare HP Pro 7740 e-AiO
Datorväska PIERRE Briefcase 14"
USB-minne STAPLES USB 2.0 32GB
Mus LOGITECH M705 trådlös

Vår katalog

Tekniska lösningar

Visa online

Varumärken du litar på

Hp
Canon
Brother
Esselte
Energizer
Casio
Stora Enso
Hamelin

Ring oss

Kontakta någon av våra säljare för att få en lösning som anpassats efter dina behov. Besök www.staples.se om företaget har 20 anställda eller färre.

Let's talk in person SE

Let's talk in person SE
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit