Logo
Skapa ett kreativt och inspirerande kontor

Lösningen är NOBO - Bli kreativ. Bli inspirerad

Något av det viktigaste att tänka på vid val av en whiteboardtavla är tavelytan. Nobo-glastavlor har en härdad glasyta som är magnetisk och har mycket bra raderbarhet samt extremt hög motståndskraft mot bläckfläckar, pennmärken, repor och bucklor. De är lätta att rengöra och förblir snygga år efter år. Glastavlorna finns i många olika storlekar.

Glastavlor

Whiteboadtavla med emaljyta. Ett populärt val för den frekventa användaren är whiteboardtavlan med emaljyta. Nobo whiteboardtavlor med emaljyta behandlas för att vara extremt släta och hårda med hög raderbarhet. Emaljtavlor är extremt resistenta mot spökskrift vid kontinuerligt underhåll och det perfekta valet vid daglig användning. Finns i många olika storlekar.

Emaljtavlor

Whiteboardtavlor i widescreenformat

Nobo widescreenformat är populära då de enkelt kan jämföras med storleken på smart platt-tv och gör det enkelt att visualisera.  Dessutom erbjuds en generös och bredare skrivyta och passar perfekt in i konferensrummet eller andra offentliga miljöer. 

Tavlor i tumstorlek

Det finns en rad olika whiteboardpennor att välja mellan. Nobos bästsäljande flytande bläckpennor har en pumpfunktion för att hålla bläcket (och dina idéer) flytande när pennan används upp och ner, vilket ofta är fallet. Våra flytande bläckpennor har också ett behållarfönster, så att du kan se hur mycket bläck som finns kvar i pennan. 

WB tillbehör

Utvalda produkter

Glastavla Impression Pro 57" Vit
Glastavla NOBO memotavla m pennfack
Whiteboardtavla NOBO Imp Pro emal 120x90
Whiteboardtavla NOBO Imp Pro Emalj 40"
Whiteboardpenna NOBO Liq sned svart 4/FP

Varumärken du litar på

Nobo 2020
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit