Logo Staples
Skapa en trivsam och trygg arbetsplats

Är din arbetsplats snygg OCH säker?

Dokumentförstörare – skydda din information

Visste du att fysiska dokument också innefattas av GDPR-lagen?

I det uppkopplade samhälle vi lever i idag finns det en hel del att tänka på när det gäller datasäkerhet och det är viktigt att alla anställda hanterar känsliga uppgifter på rätt sätt.

Men har ni tänkt på att datasäkerhetslagarna även omfattar fysiska dokument? Genom att ha en dokumentförstörare nära till hands kan ni enklare skydda era personliga och affärsrelaterade uppgifter. Ett smidigt sätt att GDPR-säkra sin arbetsplats helt enkelt.

Viktigt att tänka på är att reglerna inte bara gäller på kontoret. Känsliga dokument förblir känsliga oavsett var du har dem, vilket såklart även innefattar hemmakontoret.

Här kan du lära dig mer om hur du väljer rätt maskin för just dina behov. (länk till köpguide)

Hitta rätt modell

Luftrerenare - bra inomhusklimat

Ren luft gör skillnad

En luftrenare ger er ett bättre inomhusklimat på kontoret, eller hemma. Känner du av pollen, damm eller allmänt dålig luft inomhus? Då kan en luftrenare vara till hjälp då den fångar upp och förstör vanliga föroreningar såsom allergener och mikroskopiska partiklar.

Allergener, orsaken till allergiska besvär, är ofta luftburna och kan för vissa vara riktigt jobbiga. Med en luftrenare i hemmet eller på kontoret kan du slippa besvären. Luftrenaren kan dessutom rena din luft från rök, gaser, luftburna virus och bakterier och tar också bort dålig lukt.

För att se till att luften renas i hela rummet är det bra att tänka på att välja en luftrenare med en separat sensor som placeras en bit ifrån luftrenaren. På så sätt reagerar luftrenaren inte bara på luften kring maskinen, utan mäter kvaliteten på avstånd, anpassar sig efter detta och renar luften i hela rummet.

Läs mer här

Utvalda produkter

Dokumentförstörare LEITZ IQ Home Off.-SL
Dokumentförstörare LEITZ IQ Off. PRO P5
Dokumentförstörare LEITZ IQ Office P4
Dokumentförstörare LEITZ IQ Off. PRO P6
Luftrenare LEITZ TruSens Z-1000
Luftrenare LEITZ TruSens Z-3000

Varumärken du litar på

Leitz
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit