Logo Staples
Säkra upp arbetsplatsen med tydlig information och avskärmningar

Arbeta snyggt och säkert.

Kvalitet och design för en trygg och trivsam arbetsplats.

Skyddsskärmar för bord & skrivbord

Håll distansen

Öppna landskap och flexibla kontor med utrymmen som främjar samarbete känner många igen. Nu när vi ska hålla avstånd till varandra måste ytorna anpassas för att varje medarbetare ska få en säker plats att arbeta på.

Det handlar inte bara om att sprita händerna och hålla avstånd vid kaffemaskinen utan även om att säkra upp arbetsplatserna. I öppna kontorslandskap är en enkel lösning att placera skyddande skärmar på skrivborden mellan varje plats. Väljer man genomskinliga skärmar begränsas inte ljuset  eller samarbetet med kollegorna närmast.

Bordsskärmar funkar såklart även utmärkt i miljöer som skolor, butiker och restauranger.

Läs mer här

Skyddsskärmar för golv

Flöden av människor och begränsat antal samtidigt i lokalen

I större utrymmen där många rör sig samtidigt kan man behöva styra upp hela flödet av människor. Skärmar kan till exempel hjälpa till att skapa säkrare och mer organiserade köer genom att skärma av mellan raderna. Samma lösning kan också användas i korridorer. Genom att ställa upp skärmar i mitten av korridoren och hänvisa till högerregeln är det enklare att hålla avstånd. För att upprätthålla en trivsam miljö kan det vara bra att tänka på att välja genomskinliga skärmar eftersom de både släpper igenom ljus och bibehåller rymden i rummet. Tänk även på att sätta upp skyltar med tydliga instruktioner.

Läs mer här

Lamineringsmaskiner – kommunicera tydligt på din arbetsplats

Kommunicera och skylta med laminerade skyltar

Tydlig kommunikation har blivit viktigare än någonsin. När du behöver informera om vilka regler som gäller hos er på arbetsplatsen,  i restaurangen eller i skolan så har vi lösningen. Det kan handla om att informera om nya förhållningsätt, att hålla avstånd eller var handdesinfektionen finns. Oavsett så är det viktigt att sätta upp synliga skyltar som dessutom är lätta att torka av och att byta ut snabbt och enkelt.

Ett första steg kan vara att hitta rätt skyltar att sätta upp när det gäller så kallade påbudsskyltar som till exempel Tvätta händerna, Håll avstånd med mera. Här (länk) finns ett bra utbud av gratis nedladdningsbara skyltar som du kan använda. Bara att skriva ut och laminera. Laminerade skyltar håller längre och är lätta att torka av och desinficera.

Att laminera skyltar är enkelt med rätt utrustning, här hjälper vi dig att välja rätt lamineringsmaskin för just dina behov.

Läs mer här

Utvalda produkter

Skyddsskärm bord NOBO 750x820
Skyddsskärm golv NOBO 780x2060
Skyddsskärm bord NOBO 1470x860
Lamineringsmaskin LEITZ Office Pro A3
Lamineringsmaskin LEITZ Home Office Blå
Lamineringsmaskin LEITZ TouchTurboPro A

Varumärken du litar på

Nobo be clear
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit