Logo Staples

Staples Business Advantage.

I dag är Staples störst i branschen. Vi servar kunder med mer än kontorsmaterial och finns i 30 europeiska länder, och ytterligare 20 marknader globalt. Vi jobbar ständigt med att se till att du når dina mål. Oavsett om du arbetar hemma eller i ett kontor i stan, är vårt mål att se till att du har allt du behöver för att förvandla möjligheter till verklighet.

Hur då? Du får all hjälp du behöver, eftersom våra medarbetare är engagerade, proaktiva och uttalat specialiserade på lösningar för din verksamhet. Staples Business Advantage®, vår business-to-business-avdelning, arbetar med företag med fler än 49 anställda. Vi hjälper er att implementera effektiva inköpsrutiner och lösningar skräddarsydda för er verksamhet. 

Du kan förvänta dig  ett engagerat team som hanterar ditt avtal , en specialiserad prissättning, och att på ett enkelt sätt ta del  av ett komplett sortiment av produkter och tjänster. Allt till den lägsta totalkostnaden. Vi är där när du behöver oss. Med mer support och expertis, mer val och mer valuta för pengarna. Staples arbetar hårt för att hjälpa dig varje dag.

Ring oss

Kontakta någon av våra säljare för att få en lösning som anpassats efter dina behov. Besök staples.se om företaget har 49 anställda eller färre.

Let's talk in person SE

Let's talk in person SE
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit