Logo Lyreco

När ditt utrymme fungerar så fungerar allt

Se vad som blir möjligt när ditt utrymme fungerar som du vill.

Förstå vetenskapen om vad som gör att ett utrymme fungerar

Forskning har bevisat att rätt utrymme har stor påverkan på hur vi mår i våra dagliga liv; det förbättrar vår tillfredsställelse på jobbet och ökar vår produktivitet. Det handlar inte bara om det fysiska utrymmet vi rör oss i, utan även virtuellt utrymme och det vi har mellan öronen. På Staples har vi under många år engagerat oss i att förstå hur alla moment i arbetslivet ska regisseras för att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Vad som gör att ett utrymme fungerar, så att alla kan känna sig tillfreds, vara produktiva och glada på arbetet. Ladda ner rapporten för att läsa mer

Rätt förutsättningar för en bra arbetsdag!

"När arbetsplatsens alla utrymmen fungerar på bästa sätt, så fungerar allt. Arbetsplatsens utrymmen får oss att samarbeta och skapa värdefulla relationer. Det kan inspirera oss och föda vår kreativitet. Det kan pigga upp och ge oss energi att möta dagen. Rätt utrymme kan ge oss trygghet och självförtroende för att göra det vi ska. 
Utforska våra fyra utrymmen och upptäck möjligheterna när din arbetsplats fungerar som du vill - så att du kan göra ett ännu bättre jobb. "

Du är i trygga händer

Har ditt företag färre än 49 anställda? Se våra lösningar för din arbetsplats behov. 

Missa inte de senaste nyheterna och artiklarna. Vi ses på sociala medier.

Följ oss online och få extra tips, information och unika erbjudanden.

Ge plats för lek i din verksamhet

Lekfull samverkan på jobbet är mycket bra för företagets lönsamhet. Lekfullhet ökar produktiviteten, driver innovation och ett snabbare tempo i arbetsgruppen. Det ökar personalens engagemang och kreativa tänkande. Planeringen av varje del av din arbetsplats kan ha en enorm påverkan på dina anställdas förmåga att samarbeta och skapa. Se hur du kan optimera din arbetsplats alla utrymmen för samarbete och ökad produktivitet.

Ring oss

Kontakta någon av våra säljare för att få en lösning som anpassats efter dina behov.
Besök www.staples.se om företaget har 49 anställda eller färre.

Let's talk in person SE

Let's talk in person SE
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit