Logo

Spännande resa när två blir en

Staples har förvärvats av Lyreco, två stora företag ska bli ett - en integration där vi på Staples på sikt kommer att byta namn till Lyreco. Det kommer att bli en spännande resa att tillsammans få ut det mesta av våra två fantastiska team!
Det första steget i denna integrationsresa är ett juridiskt namnbyte, där Staples Sweden AB nu byter namn till Lyreco Advantage Sweden AB. Du kommer att se detta på våra fakturor och övrig kommunikation ifrån oss.
Det här är en rent administrativ förändring, dina kontaktpersoner och villkor förblir oförändrade och kommer att följas efter vad som tidigare avtalats.
Lyreco Sveriges befintliga verksamhet förblir oförändrad och våra två verksamheter kommer att arbeta sida vid sida.
Vårt mål är att du fortsatt ska vara en nöjd kund hos oss och få den service och support du är van vid.

Starkare tillsammans

Vi kommer tillsammans att bli en större men framförallt bättre och starkare leverantör på den svenska marknaden, med ett fortsatt fokus på hållbarhet. En enda leverantör av allt som behövs på en arbetsplats.
Du kommer att känna igen oss även när vi bytt namn då våra två företag delar gemensamma värderingar och mål i vår ambition att överträffa våra kunder förväntningar.

Hur ser framtiden ut?

Hos oss kommer du att hitta, samlat på ett ställe, allt för din arbetsplats. Det som ger dig och din arbetsplats de bästa
förutsättningarna för att du ska kunna göra ditt allra bästa jobb.

red circle with a white checkmark in it

Brett sortiment

Genom vår erfarenhet och expertis kan vi erbjuda produkter och lösningar som ger bättre förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet och göra skillnad, varje dag. Vi utvecklar ständigt vårt sortimentet för att möta behoven på dagens och morgondagens arbetsplatser.

red circle with a white checkmark in it

Fokus på hållbarhet

För oss är hållbarhet inte en enskild fråga, utan en grundpelare för vår affär och vår företagskultur. Genom att fokusera på hållbarhet som en självklar och integrerad del av vårt erbjudande är vi en trovärdig partner för framtiden. Att använda rätt produkt, i rätt utrymme och på rätt sätt sparar både tid och pengar och miljö.

red circle with a white checkmark in it

Oslagbar logistik

Vi levererar med hållbarhet som mål. Med marknadens effektivaste lagersystem når vi 2/3 av Norden inom 500 km och 98% av alla beställningar levereras nästa arbetsdag. Strategiskt samarbete med PostNord ger smartare och mer hållbara transporter.

red circle with a white checkmark in it

Kundupplevelse

Ett tydligt kundfokus är centralt i våra värderingar. Vi vill hjälpa till, guida, utveckla smarta produkter och lösa framtida arbetsplatsers behov. Allt i vår ambition att överträffa våra kunders förväntningar.

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit