Logo Lyreco

5 kontorstips du bör känna till

Dela via:
  • International Paper

Du som vill vara framgångsrik försöker alltid vässa ditt sätt att på samma gång stärka din produktivitet, hålla dig organiserad och fördela din arbetstid på bästa sätt. Lyckligtvis finns det geniala sätt att utföra mer på jobbet på flera olika nivåer. Här får du 5 kontorstips som du borde prova redan idag:

Kontorstips #1: Rengör ditt tangentbord
Rengör ett smutsigt tangentbord med hjälp av en bit genomskinlig tejp för att komma åt mellan tangenterna.

 

Kontorstips #2: Organisera strömsladdarna
Använd olika pappersklämmor för att hålla ordning på sladdarna runt ditt skrivbord, så att de inte är i vägen. Fäst klämmorna på din stationära dator eller någon annan yta och för in änden på varje sladd i silveröglan.

 

Kontorstips #3: Träna vid skrivbordet
Det kan vara svårt att få tid till träning. Träna istället vid skrivbordet genom att byta ut din stol mot en stor träningsboll eller skapa en arbetsplats som du kan stå vid.

 

Kontorstips #4: Fixa ostadiga möbler
Fixa ostadiga möbler med hjälp av gamla CD-skivor så att du undviker vippande och skyddar mattan. Skivorna kan också bli fantastiska glasunderlägg.

 

Kontorstips #5: Öppna ett papperspaket snabbt och enkelt
Har du svårt att öppna papperspaket, särskilt de som är förpackade i plast? Då ska du köpa paket med det nya enkla öppningssystemet "Tear Strip". Det gör att du snabbt kan öppna det med bara två fingrar utan att riva sönder hela paketet. 

 

Andra fördelar är:

Det är International Paper som har utvecklat "Tear Strip" för hela sortimentet från HP Everyday Papers. Denna enkla öppningslösning har vunnit flera priser såsom EOP Award‚ Product of the Year 2016 och Benelux Office Products Award 2016. En av jurymedlemmarna kommenterade: "Ett paket papper med en tejp som enkelt öppnas som en dragkedja är ett koncept som har använts i många kategorier, men aldrig för kontorspapper."

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit