Logo

Välja rätt utrustning - från Nobo, din expert på visuell kommunikation

Dela via:
Nobo

Nobo erbjuder en heltäckande lösning för möten, med smidiga anvisningar om sortimenten så att du kan välja rätt produkter för uppgiften.

Blädderblocksställ

Blädderblocksställ kan användas till många saker: att visa information, att förbereda ett möte, som ett viktigt redskap vid brainstorming eller interaktiva diskussioner, eller för att fånga idéer och tankar och visa dem vid sidan av skrivtavlan. Oavsett vad du än behöver, finns det ett blädderblocksställ som är perfekt för dig!

Whiteboardtavlor

Vårt omfattande sortiment med Nobo-whiteboardtavlor har skapats för att sammanställa idéer och förbättra kommunikation. De underlättar samarbete och blåser liv i idéer. Whiteboardtavlor är en viktig del i samverkande, organisering, brainstorming och kommunikation. De medför inte bara ökad produktivitet och effektivitet, utan kan även hjälpa människor att uppnå mer.

skrivbord, kontor, Kvinna, sittande, inomhus, möte, utbildning, teamwork, rum, ligan, möbler, business, grupp, stol, vuxen, klassrummet, dator, mannen, samarbete, anställd
Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit