Logo

Namnskyltar: En väsentlig del av ett framgångsrikt samarbete

Dela via:
  • durable

Ett bra samabete mellan människor inom affärsvärlden bidrar väsentligt till framgången för ett projekt. Trots att arbetsplatser blir alltmer virtuella är de personliga mötena fortfarande mycket viktiga. Så var väl förberedd med produkter som underlättar samarbetet människor emellan. Oavsett om det är interna eller externa möten och händelser: Rätt sorts namnskylt är en bra grund för ett framgångsrikt tal eller framförande eftersom en tydlig identifiering underlättar för  affärspartners och kunder .

Om du är på mässa eller på möte – då kommer namnskyltarna att behövas för att ge en professionell bild av ditt företag. Beroende på vad ni använder namnskyltarna till, så behöver produkter kunna ha speciella funktioner. Premium kvalitet namnskyltar med fin design ger en professionell image och standard namnskyltarna är perfekta för ordinarie användning varje dag.

Två steg för att enkelt ordna namnskyltar:

Steg 1: Välj rätt namnskylt
Olika namnskyltar passar till olika tillfällen. Att lätt kunna identifiera en annan person underlättar kontakten. För en proffesionell look använd PRESTIGE namnskyltar från DURABLE. Namnskyltarna av hög kvalitet finns med en klassisk aluminiumram, med elegant svart kant eller utan ram för ett mer diskret utseende. Smart och läcker: SMART CLIP - namnskylten i det lilla formatet som kan fästas på skjortkragen, kavajslaget eller slipsen. Med rätt namnskylt ger du ett bra första intryck och lägger en bra grund för framgångsrik kommunikation!

Steg 2: Utskrift av namn enkelt & effektivt.
Gratis programvaran DURAPRINT®  är perfekt för att lätt skapa namnskyltar med dess mallar designar du dina namnskyltar, som skrivs ut och kan sparas för senare användning. Skriv ut på DURABLE BADGEMAKER® - A4-ark med namnetiketter som lätt rivs isär. Finns i olika format för att passa olika storlekar på namnskyltar.

TIPS! Med några få klick kan man skapa många namnskyltar till större event med hjälp av en databasfunktion i DURAPRINT® programmet. Lättare kan det knappast bli!

Namnskyltar: Var innovativ och kreativ! Ge ditt företag ett personligt namn.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit