Logo Lyreco

Leitz White Paper: Work Better By Design

Dela via:
  • Leitz

"Design är ett intressant ord. Vissa tror att design betyder hur något ser ut. Men självklart, om du gräver djupare, så är det hur det verkligen fungerar." (Steve Jobs)

Arbeta bättre genom design är det senaste tankledarskapet från Leitz för att lyfta fram den viktiga och växande betydelsen av "design" i arbetslivet.

Design är mycket mer än "styling" som ibland uppfattas som ytligt. Det handlar om komplicerad disciplin av produktdesign och ett bredare sätt att hitta lösningar kring konsumentbehov samt optimera hens upplevelser till att vilja förändra detaljhandeln och arbetsplatsen. Design påverkar också produktivitet, kreativitet och kostnad för produkter och dess användning. Vitboken undersöker hur design påverkar särskilt arbete, arbetsplatser och kontorsvarubranschen. Du kan ladda ner gratis Leitz Vitbok från Staples Business Advantage nedan.

Denna vitbok från Leitz skrevs och undersöktes av Andrew Crosthwaite, planeringsdirektör för BLAC Agency i London med stor insats från designern Nina Saller of xbeyonds och Wolf Leonhardt från ipdd.

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit