Logo

Legamaster – Fullt rustad för ett starkt avslut

Dela via:
Legamaster

Legamaster erbjuder ett stort utbud av lösningar för din arbetsplats som hjälper dig att skapa grunderna för ett framgångsrikt sista kvartal.

Är batterierna fulladdade efter sommarsemestern? Om du känner dig utvilad och återhämtad är det ett perfekt tillfälle att se till att stärka din konkurrenskraft.  Legamaster erbjuder ett stort sortiment av lösningar för din arbetsplats med vilka du kan uppnå topprestationer under årets återstående månader. 

Vår produktlinje Legamaster PROFESSIONAL är välkänd för det klassiska sortimentet av kontorstillbehör som ingen kollektiv arbetsplats ska sakna.

Ingen person, display, business, teknik, papper, tom, möbler, utrustning, inomhus, isolerad, blank, office, en, skärm, dator, elektronik, billboard, människor, samtida, tabell
företag, papper, illustration, sida, text, horisontell, symbol, dokument, internet, World Wide Web, tecken, data, isolerade, vertikal, etikett, säkerhet, teknik, data, design, kommunikation

En av våra mest kända produkter är whiteboardtavlan Legamaster PROFESSIONAL: en tavla av högsta kvalitet, reptålig och med lång livslängd. Perfekt för att generera, visualisera och fånga upp tankar, idéer och inspiration.  Tavlan kombinerar en elegant, tidlös design med en rad egenskaper som gör det enkelt att få den på plats, samt att använda och rengöra den. Ett ohotat verktyg som gör möten, bollplanksessioner, workshops och andra former av professionella samarbeten mer engagerande och effektiva.

Med Legamaster MagicWipe kan din whiteboardtavla rengöras snabbt och enkelt.  Tavelsudden med enastående mikrofiber avlägsnar även de svåraste märkena och fläckar (inklusive permanent markerbläck) så att din whiteboardtavla ser ut som ny – gång efter gång.

Vårt Legamaster PROFESSIONAL Kit innehåller en bra blandning av högkvalitativa tillbehör i en box som gör användningen av din whiteboardtavla bekväm. Kittet innehåller en uppsättning av 10 whiteboardpennor, torkservetter, whiteboardrengöring, (superstarka) magneter och en tavelassistent.  

Legamaster, vi gör kommunikation synbar

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit