Logo Lyreco

Förnya arbetsplatsen med Legamaster

Dela via:
Legamaster

Arbetsplatser världen över förändras i rasande takt.  Framtidens kontor är flexibelt, öppet och samarbetsinriktat. Det stimulerar till produktivitet, kreativitet och innovation med fokus på kvalitet, anpassningsförmåga, multifunktionalitet och interaktion.

Mobilitet, ett ökande behov av spontana, informella möten, geografiskt utspridda team och en övergång från stora konferensrum till mindre mötesrum är några av de nyckeltrender som formar framtidens kontor. För att främja interaktion och samarbete så mycket som möjligt får många företag rådet att vid varje möte använda minst ett verktyg som inte bygger på avancerad teknik. På så sätt skapas en kreativ, samarbetsinriktad atmosfär kring exempelvis blädderblock, Magic-Chart skrivfilm, eller liknande taktila, interaktiva verktyg.

Business, ingen person, isolerade, papper, samtida, teknik, dokument, vertikal, inomhus, illustration, utrustning, kreativitet, data, tomt, tomt, råd, office, grafisk design, industri, data

Vårt mobila blädderblock Legamaster Silvertec är ett snyggt måste för varje arbetsplats som sätter samarbete i främsta rummet. Det är ett enkelt, flexibelt och anpassningsbart verktyg för den som effektivt vill åskådliggöra, generera och dokumentera idéer från en grupp medarbetare.  Den ergonomiska utformningen med böjd skrivyta ger handen stöd när du skriver. Blädderblocket är av metall med silverfärgad kvalitetslack och kan enkelt justeras i höjdled.  Blocket flyttas snabbt och enkelt tack vare den stjärnformade foten med fem låsbara hjul. 

Unika, överraskande Legamaster Magic-Chart Whiteboard är lösningen som omedelbart skapar en skrivyta även där whiteboard eller blädderblock saknas. Klar att använda och perfekt för såväl spontana som planerade möten. Arken av elektrostatisk film fäster på vilket underlag som helst (trä, betong, glas, tapeter ...), och efterlämnar inga fläckar eller tejprester. De kan enkelt flyttas och fästas på nytt många gånger. Ett oslagbart verktyg när teamet ska brainstorma, ta fram ett koncept eller komma med idéer.

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit