Logo

Effektivare samarbete med Post-it® och Command™ Produkter

Dela via:
Post-it

Oavsett syfte – optimering av processer, projektplanering eller brainstorming – är Post-it® Meeting-produkter perfekta för samarbetsprojekt. Med Command™ strips och krokar kan du utnyttja konferensrummets väggar utan att skada dem.

Post-it® Meeting Charts gör dina möten effektivare. Använd dem för att anteckna viktig information och nya idéer på de stora arken. Post-it® Meeting Charts finns med rutat eller vanligt vitt papper. När ett blad är fullt kan det fästas på praktiskt taget alla ytor tack vare den självhäftande baksidan. 

Post-it® Table Top Charts:  En ”bärbar” variant av Post-it® Meeting Charts.  Idealiskt för spontana möten på okonventionella platser. Den är självstående och den låga vikten gör den lätt att ta med överallt.

Post-it® Super Sticky Meeting Notes och stora eller extra stora block med Post-it® Super Sticky Notes underlättar dina samarbetsprojekt. Under mötet kan du samla input och idéer och enkelt presentera dem för deltagarna genom att fästa dem där de är synliga, antingen på väggarna eller på blädderblock tack vare det unika häftämnet. Post-it® Super Sticky Meeting Notes finns i flera starka färger och är perfekta för brainstorming.

Med Command™ krokar och strips kan du snygga till och organisera kontoret utan att skada väggarna. Command™ krokar och strips är perfekta för upphängning och uppsättning av viktig information såsom bilder, blädderblock, tavlor, väggur, listor och kablar osv. De fäster på de flesta vanliga ytor. 

Command™ finns i många olika storlekar och bärkapaciteter så att du kan hänga upp det du behöver utan att borra. När du vill ta bort dem, drar du enkelt loss dem utan att skada underlaget. Effektivisera din arbetsplats med praktiska lösningar från Command™. 

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit