Logo

Arbeta tillsammans med att skapa ordning på arbetsplatsen!

Dela via:
  • Dymo

Ibland saknar vi viktiga verktyg på kontoret, vilket kan hindra oss att utföra önskade uppgifter.  I dagens kontorsmiljö är det viktig att kunna samarbeta. Saker som är enkla att dela, uppmuntrar till en öppen och samarbetsvänlig arbetskultur. 

Mer organisation, mer effektivitet och mer samarbete!
Med identifiering och organisering kan medarbetarna skapa en säkrare, mer produktiv och mer effektiv arbetsmiljö. Märkmaskiner och etiketter kan hjälpa organisationer med många slags olika etikettillämpningar och arbetet blir mycket enklare:

Den nya DYMO® MobileLabeler är en märkmaskin som är lämplig för en delad kontorsmiljö med sin Bluetooth®-anslutning och flera användare kan ansluta och skriva ut från sina egna smartphones och surfplattor.  Med hjälp av den kostnadsfria appen DYMO Connect och Bluetooth®-anslutning kan du göra snabba inställningar och med funktioner som stavningskontroll, röst-till-text och en mängd olika teckensnitt kan du snabbt skapa upp till 24 mm breda etiketter. 

Med MobileLabeler kan du lätt skapa ordning på hela kontoret. Skriv ut dina etiketter var som helst med din smartphone med bara 5 enkla steg:

  1. Hämta appen DYMO® Connect
  2. Anslut till DYMO® MobileLabeler
  3. Skapa texten
  4. Anpassa din etikett
  5. Skriv ut 

Dela den portabla maskinen med dina medarbetare, vilket uppmuntrar delad användning på kontoret, med hopp om att inspirera till en mer samarbetsvänlig miljö på kontoret. Utrusta din organisation med tydliga skyltar och färgkoder, fråga efter DYMO:s mer än 20 olika tejpfärger, storlekar och material för att hitta etiketter för rätt tillämpning!

Med LabelWriter TM 450 Turbo på datorn för utskick, frakt, streckkodsetiketter och namnskyltar, slipper du slöseriet och krånglet med arketiketter. Skriv lätt ut exakta kvantiteter för att snabbt skapa ordning. Du kan också anpassa dina etiketter från din PC eller din Mac®**.

 

*DYMO MobileLabeler är kompatibel med Windows® 7 och senare, Mac OS® 10.4 och senare, Android™ 4.4 och senare, iOS 8.0 och senare. DYMO Connect är kompatibel med Android™ och iOS.
*Kompatibel med Windows® 7 och senare och Mac OS® X v10.8 och senare. Microsoft och Windows är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Mac och OS X är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit