Logo

Parker blir din livslånga partner när du har hög kvalitet som mål

Dela via:
Parker

PARKER har tack vare sin unika expertis skapat några av branschens mest minnesvärda och innovativa produkter under de senaste 125 åren.

Skönheten hos PARKERs noggrant valda material och dyrbara metall – upp till sterlingsilver eller 18 karats guld på de dyraste modellerna – bekräftas med manuell polish och annan dekorativ omvårdnad av de flesta pennorna. Ädelstenar och ny yta ger de ansedda PARKER-pennorna ett fantastiskt utseende. Parker är en livslång partner för alla som har hög kvalitet som mål.

Ett praktiskt, roligt och uttrycksfullt skrivande med Urban

Urbans dynamiska kurviga design har ett tufft, modernt utseende som drar blickarna till sig. En spets i rostfritt stål, utformad för både vänster- och högerhänta, och Rollerball FreeInk-teknik för en smidig och bekväm skrivupplevelse - din inspiration tar aldrig slut med Urban. 

Den ergonomiska designen hos varje Parker Urban framhäver den moderna och dynamiska stilen. Det blänkande höljet och hatten i gulmetall, som också har ett asymmetrisk utmejslat mönster och kromdetaljer, gör den här Parker-pennan till en praktiskt och sofistikerad present.

Få ett rent skrivresultat med en Parker IM-kulpenna

Den moderna, eleganta och professionella Parker IM är den penna du vill ha med dig överallt.

Den innovativa Rollerball FreeInk-tekniken ger en smidig och flödande skrivupplevelse, och den smarta grafiska designen ger ett elegant utseende.

Den moderna utformningen av den här Parker-pennan gör att den passar för alla kontorsutrustningar. Konisk form, svart blänkande finish och gulddetaljer gör pennan till en imponerande och genomtänkt present.

Tillbaka till arbetet kan du öka din kreativitet och få ett rent skrivresultat med Parker.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit