Logo Lyreco

Med en OXFORD anteckningsbok kan du tacka alla som hjälpt till att göra ditt företag framgångsrikt

Dela via:
Oxford

Oavsett om julklappen du köper är till kunder eller anställda vill du att den ska bli minnesvärd och göra rätt intryck. Kunder och anställda är båda en stor del av din verksamhets framgång så det är förståeligt att du vill få dem att känna sig speciella. En gåva är ett bra sätt att visa din uppskattning på, så du behöver inte gå längre än till en OXFORD anteckningsbok för att hitta rätt.

OXFORD erbjuder ett brett utbud av förstklassiga anteckningsböcker med sitt unika papper , OPTIK PAPER® - som garanterar att inget bläck syns igenom, en perfekt vithet och en silkeslen mjukhet. OXFORDs produkter har utvecklats och tillverkas med hjälp av förstklassiga råvaror och i enlighet med mycket krävande kvalitetsrutiner.

OXFORD SIGNATURE Anteckningsböcker

Dessa eleganta och hållbara anteckningsböcker är individuellt förpackade och finns i en mängd olika färger och storlekar.  OXFORD SIGNATURE. Anteckningsböcker ligger helt platta när de öppnas, har sydda sidor, en inre förvaringsficka och ett matchande elastiska band för att stänga dem ordentligt.

OXFORD BEAUTY Anteckningsböcker

Om du tycker att moderna färger och perfekt ytskikt går hand i hand med organisation och effektivitet, är OXFORD Beauty utbudet som gjort för dig. OXFORD BEUATY - ett utbud av anteckningsböcker med elegant design, trendiga färger och smarta funktioner som gör dig organiserad i varje situation och kan hantera flera projekt samtidigt.

Att erbjuda en OXFORD anteckningsbok till dina anställda är ett bra sätt att hjälpa dem att hålla ordning under upptakten till jul när deras arbetsbelastning kan vara lite mer krävande eller som ett sätt att ge det nya året en snabb och produktiv start. En OXFORD anteckningsbok är robust och håller länge, och de används dagligen för anteckningar och organisering vilket innebär att din kund eller anställd kommer att få många tillfällen att komma ihåg vem de fått gåvan från.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit