Logo Lyreco

GOD JUL FRÅN LEITZ: Sofistikerade gåvor för alla!

Dela via:
Leitz

Visste du att julklappar har en helt annan betydelse i Asien än i Europa? I Kina ger man aldrig  klockor i present då det betyder att din tid är slut. Istället ger de persikor, som är det traditionella tecknet på livslängd och evig ungdom. Men, oavsett var du bor så erbjuder Leitz eleganta och smarta julklappar som funkar överallt  och som tillför glädje till dina kollegor, familj och vänner under juletid!

Tips 1: Leitz Style anteckningsblock

Leitz Style anteckningsblock för dina anteckningar varje dag, i distinkt, modern design, med attraktiv mjukt borstad look. Finns i fem tidlösa färger: polarvit, granatröd, celadongrön, titanblå och satinsvart. Utmärkande för Leitz Style anteckningsblock är den optimala organiseringen av dina anteckningar, t.ex. pennhållare  och fästband när du reser, självhäftande markörer och integrerade, expanderbara fickor på baksidan, sidmarkörer i textil och mycket mer.

Tips 2: Leitz Complete högtalare

Lyssna på din favoritmusik var som helst och när som helst med den eleganta Leitz Complete bärbara minihögtalaren . Anslut enkelt din enhet via trådlös Bluetooth-teknik eller hörlursuttaget . Leitz Complete Bluetooth minihögtalare - finns nu i fyra härliga WOW färger - är en mångsidig lösning, idealisk för personligt bruk eller professionell användning tack vare den inbyggda mikrofonen som du kan använda för ljudkonferenser  eller handsfree-samtal.

Tips 3: Leitz Complete laddare

Se till att dina smartphones  och surfplattor är  fulladdade! Leitz erbjuder ett omfattande utbud av förstklassiga laddare och ser till att du håller dig uppkopplad där du är och där du arbetar. Välj den universella bärbara Leitz Complete USB-laddaren som är det optimala julklappen. Omedelbar strömförsörjning för dina mobila enheter med 2 USB-portar och kapacitet på 5000 mAh.

Tips 4: Leitz Complete Smart Traveller

Leitz Complete Smart Traveller väskor- ytterligare ett tips för en perfekt  julklapp - är utformade utifrån de höga förväntningar som finns, med den moderna affärsresenärerna  i åtanke. Väskorna är av hög kvalitet, lätta, rymliga och slitstarka och är skickligt utformade för effektiv organisering (exempelvis rengöringsduk, nätfickor och namnskylt ). De är lätta att kombinera med andra produkter i serien  och har ett mått anpassat för kabinstorlek för enkelt och bekvämt resande. 

Tips 5: Leitz Click & Store förvaringslådor

Oavsett vad din gåva är, se till att alla julklappar presenteras på bästa sätt, kanske i en Leitz Click & Store förvaringslåda. Med hjälp av ett attraktivt utbud av färger kan du färgmatcha  dina julklappspaket som garanterat ser professionellt ut.  Och vad mer, tack vare den moderna designen så ser de snygga ut överallt, både på kontoret och där hemma.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit