Logo

Fira helgerna tillsammans med dina kunder

Dela via:
  • HP papers

Årets jul- och nyårshelger närmar sig, passa på att visa kunder och kollegor din uppskattning, kanske med genom snygga och personliga hälsningar. 

Stärk relationen till dina kunder och kollegor och förstärk ditt nätverk. Frågan är, hur gör man? Vi glömmer ofta att en liten tjänst kan få stor verkan. Men man måste göra rätt.

Helgerna är ett fantastiskt tillfälle att förnya gammal vänskap, bli ihågkommen som en viktig kontakt eller bara för att tacka. Ett vackert skrivet hälsningskort är det perfekta verktyget. Hur då?

Fyra fördelar med hälsningskort

  1. Det är enkelt och billigt att producera.
  2. Det kan göras personligt.
  3. Det inspirerar och ger många kreativa möjligheter.
  4. Det går att ta på. Det är meningen att man ska ta på det.

Den sista punkten är särskilt viktig i vår alltmer virtuella värld. Tänk dig ögonblicket när mottagaren får ditt kort. Det påverkar sinnena direkt:

Att ta upp kuvertet, vända på det,undersöka det och sedan öppna det. Ta ut kortet och öppna det. Titta nära på text och bild där ljuset samverkar med pappret och färgen.

Det taktila och optiska varseblivandet går direkt till hjärnan och ger finstämda men ändå starka känslor.

HP Colour Laser-papper
Ett hälsningskort är ett av de dokument där papperskvaliteten är lika viktig som innehållet. Därför är det viktigt att välja rätt papper från början.

Vi rekommenderar HP Colour Laser 200 gram och tyngre papper. Exakt rätt tjocklek och styvhet, pappret är superjämnt med en fantastisk vit yta. HP Colour Laser är utformat för att ge utmärkta resultat i nästan alla skrivare och dina hälsningskort ser ut och känns professionellt tryckta med laserskarpa bilder och levande och kontrastrika färger.

HP Colour Laser-papper gör att dina presentationer, direktutskick, företagskort och andra viktiga dokument ser fantastiska ut. Titta på vårt utbud av HP Colour Laser-papper.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit