Logo Lyreco

DET ÄR MER ÄN EN GÅVA, DET ÄR EN PARKER.

Dela via:
  • Parker

Över 125 år av banbrytande innovation, unik stil och världsberömt hantverk utgör grunden för de förstklassiga skrivredskapen från PARKER.

Med över ett århundrade av passion och erfarenhet har PARKER drivits framåt av övertygelsen att du genom att skriva med ett förstklassigt hantverksinstrument kan förstärka och fördjupa dina tankar, och detta arv och anseende bygger de vidare på. Deras fokus på kvalitet säkerställer att varje penna levererar den bästa skrivupplevelsen, när det verkligen gäller. 

En penna från PARKER är den perfekta presenten inför julsäsongen. I utbudet kan du hitta rätt gåva som passar alla smaker och glädja dina kunder med ett brett utbud av modeller och priser:

JOTTER: Stilikonen som passar alla tillfällen – kombinerar klassisk stil och funktionalitet för att ge den bästa skrivupplevelsen.

IM: Mycket professionell och pålitlig, med en tryckknappsmekanism som erbjuder smidig funktionalitet med bara en hand – varje detalj är förfinad för att leverera en skrivupplevelse som du alltid kan lita på.

URBAN: Distinkt stil med anmärkningsvärd prestation och böjd design – denna penna skapades för att komplettera din personliga stil.

Dessutom har PARKERs kulspetspennor bläckteknologin Quinkflow® som ger en jämnare, renare och mer konsekvent skrivprestanda.

För bättre ursprungstankar, bättre utkast och bättre tänkande behöver du inte bara en penna, du behöver en PARKER.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit