Logo Lyreco

tesa® tejp – lösningar: Svaret för ökad säkerhet

Dela via:

Tillit är bra – försiktighetsåtgärder är bättre. Frågan om säkerhet blir allt viktigare i företag för att undvika skador och riskkällor. tesa är en av världens ledande tillverkare av innovativa tejplösningar och har utvecklat ett stort urval högkvalitativa produkter som bidrar till att säkerställa driftdugligheten och hålla gods och byggnader i gott skick. Följande exempel visar vilket mervärde tejplösningar från tesa erbjuder:

tesapack® packtejp skyddar paket mot skador

Köp på internet ökar lavinartat: Förra året skickades ungefär tre miljarder varuleveranser enbart i Tyskland. För att föremålen ska nå mottagaren i oskadat skick lägger 68 procent av onlineförsäljarna stor vikt vid säkra förpackningar – det visar en aktuell studie från tyska Händlerbund. Från minipaket till transport av farligt gods i XXL-kartonger: Med högkvalitativ tesapack® tejp kan paket av olika storlek och vikt förslutas snabbt och smidigt. Exempelvis tesapack® Förpackningstejp Ultra Strong erbjuder extrastarkt skydd. Den är inte bara extremt draghållfast utan även mycket tyst att rulla av. En värdefull pluspoäng för en hälsosam arbetsmiljö: Undersökningar har visat att det finns många förpackningstejper som låter lika mycket som en bil körande i 50 km/h när de rivs av!

Tejpa i stället för att borra: Det smarta alternativet för en säkrare arbetsplats

Ungefär var sjätte sekund råkar en gör-det-självare ut för en olycka. Men inte heller professionella hantverkare som hanterar vassa föremål och verktyg varje dag är helt skyddade mot skador. För att detta inte ska inträffa har tesa utvecklat självhäftande fastsättningslösningar som uppfyller högsta krav. Oavsett om den dubbelhäftande monteringstejpen tesa Powerbond® för varaktig fastsättning eller borttagbara tesa Powerstrips® används: Tavlor, speglar eller reklamskyltar sätts fast på nolltid. Varken särskilda fackkunskaper eller ytterligare verktyg krävs för att utföra arbetet. Därigenom förbättras arbetssäkerheten för medarbetarna och skador på byggnader som kan uppstå på grund av felaktig verktygsanvändning förhindras.

tesa Extra Power® Universal – den extra starka vävtejpen som håller ihop världen

Ibland är varje sekund viktig för att förhindra en större skada: Läckande rör, krossade fönsterrutor eller en trasig takränna – i dessa nödsituationer är det nödvändigt att handla snabbt! Den ultrastarka vävtejpen tesa Extra Power® Universal kan rivas av med en hand och är en tillförlitlig hjälp vid reparationer som inte går att skjuta upp.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit