Logo

Safescan tid & närvarosystem

Dela via:
Safescan

Hur fungerar de?

Safescans smarta tid-, och närvarosystem (TA) kombinerar den senaste identifieringsteknologin med omfattande hanteringsverktyg och programvara. Med hjälp av RFID beröringsfri teknik, fingeravtrycksteknik, eller båda, minskar dessa system fel och krångel och gör det lättare för både dig och dina anställda. Vår inkluderande smarta TA-programvara hjälper dig att använda all inspelad data för att effektivt hantera dina anställdas närvaro.

Överblick i realtid
Safescans tid-, och närvarosystem överför närvarodata i realtid till ditt nätverk, vilket gör att du alltid kan se exakt vem som är på plats vid varje givet ögonblick. I händelse av brand eller annan nödsituation, kan du omedelbart, med ett enda klick, skriva ut en närvarorapport för namnupprop, vilket maximerar de anställdas säkerhet.

Och det finns mycket mer...
Utöver rapportfunktioner i realtid kan du skapa rapporter för varje dag, vecka, månad och perioder för varje avdelning och anställd, kartlägga jobbkostnader, timmar, övertid och frånvaro; konstruera anställdas scheman; exportera din data till Excel eller önskat löneprogram. Med en obegränsad databas, automatisk säkerhetskopiering och stöd för flera terminaler, sparar vårt TA-program dig tid och pengar samtidigt som den ger dig värdefull och angripbar insikt.

Igång på ett ögonblick
Installera din TA-8035 med det medföljande väggfästet, anslut den till din LAN eller Wi-Fi-nätverk, och på bara ett ögonblick, kommer den medföljande TA-programvaran automatiskt att hitta den. Ange dina anställdas uppgifter och du är redo att börja samla in data!

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit