Logo Lyreco

Rexel – Säkrar din identitet på kontoret

Dela via:
Rexel

Identitetsbrott blir allt vanligare. Kriminella skaffar tillgång till känslig information både på och utanför nätet. Genom att klona din identitet med hjälp av stulen personlig information och därefter öppna nya bankkonton, ta lån, förfalska dokument eller köpa saker i ditt namn kan cyberbrottslingar orsaka stora skulder och skada ditt personliga och yrkesmässiga rykte.

Enligt Cifas, Storbritanniens organisation för bedrägeribekämpning, utgör identitetsstöld 41 % av alla bedrägerier, och det ökar hela tiden.

Det finns flera olika sätt att förhindra identitetsstöld, och ett av dem är dokumentförstöring. Dokumentförstöring med automatisk inmatning är en effektiv metod för att förhindra bedrägerier. Syftet är att skydda din verksamhet och dina medarbetare mot identitetsbedrägeri och att undvika böter och eventuella andra rättsliga åtgärder. Dokumentförstörare med automatisk inmatning sparar inte bara tid genom att inmatningen sker automatiskt – de sparar också pengar genom att medarbetarna kan koncentrera sig på andra uppgifter samtidigt.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit