Logo

edding – alla pratar om säkerhet. Vi har lösningarna!

Dela via:
Edding

Oavsett storleken på din organisation så är säkerheten på arbetsplatsen mycket viktig. Riskhantering betyder skydd av personal, egendom och data. Det kanske är förvånande att detta är tre områden där edding kommer till undsättning!

edding 8400 CD/DVD/BD permanent märkpenna – skyddar datasäkerhetskopior
Datasäkerhetskopior är mycket viktiga och en praktisk metod för att göra kopior är att kopiera datorfiler till dvd-skivor och Blu-ray-skivor. Men, dessa måste vara tydligt märkta. I annat fall kanske du aldrig hittar förra årets viktiga kalkylprogram igen! Det är här edding 8400 CD/DVD/BD-märkpennan kommer in i bilden. Den är idealisk för permanent märkning av cd-, dvd- och Blu-ray-skivor. Tack vare dess mjuka spets skadar den inte dina skivor. Och efter märkning kommer det vattentäta bläcket utan lösningsmedel inte att suddas ut eller blekna i ljuset. Förresten får edding 8400 även tummen upp från Verbatim, som är en ledande tillverkare av lagringsmedia.

edding 8280 Securitas UV-märkpenna – Ta det säkra före det osäkra

Hur kan edding hjälpa till att skydda egendom? När någon har stulit någonting, hur stora är egentligen chanserna att sakerna identifieras och lämnas tillbaka till dig? Någon typ av dold märkning är nödvändig. Tack och lov för edding 8280 permanenta UV-märkpenna! Den producerar näst intill osynlig skrift på i stort sett alla ytor som inte syns för det mänskliga ögat, men som ändå syns tydligt under ultraviolett ljus. Dessutom är bläcket vattentätt, slitagesäkert, ljussäkert och snabbtorkande. Detta stöldskyddsverktyg är också ett måste på alla ställen där dold märkning krävs.

edding 8850 snickarpenna– märkning av svåråtkomliga ställen

Okej, men kan märkpennor verkligen förbättra personalens säkerhet? Ja det kan de och här har edding 8850 snickarpenna en viktig uppgift! Då den långa smala metallspetsen är idealisk för att märka svåråtkomliga platser är den till stor hjälp för byggare, snickare, elektriker och rörmokare när de ska märka ut de hål de ska borra med precision. Och på så sätt går de helt klart säkra från förmannens ilska!

edding 950 industrifärgpenna – det självklara sättet för att göra faror synliga

Denna suveräna märkpenna använder en mycket ogenomskinlig pasta på grova, smutsiga, rostiga och till och med blöta material. Och när vi säger blöta så menar vi blöta – faktum är att dykare använder edding 950 för att märka fartygsdelar under vatten under inspektioner! Hala golv, blöta väggar, skört trä och andra möjliga riskkällor kan märkas snabbt på ett mycket synligt sätt. Självklart vattentät, men edding 950 är också kladdsäker, extremt ljustålig och värmetålig upp till 300 °C.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit