Logo Lyreco

Vad kommer du att laminera idag?

Dela via:
  • Leitz

Laminatorer och laminat är viktiga produkter på alla kontor och används till visitkort, namnskyltar och telefonlistor - möjligheterna är oändliga. Laminering skyddar mot smuts, vätska och fukt och ger vanligt papper en robust och glansig finish. Leitz gör laminering snabbt och enkelt. Även i vår alltmer digitala värld så är laminerade skyltar och dokument fortfarande viktigt. Oavsett om du väljer att laminera en parkeringsskylt, din veckoplanerare eller ett ID-kort så bevaras det längre och skyddas mot vatten och smuts.

Professionell snabbhet, professionellt resultat
Leitz innovativa iLAM lamineringsmaskiner är snygga, bekväma och problemfria. De är utformade för att ge dig en enastående kombination av hög kvalitet och snabbhet, med perfekt resultat varje gång. Dessutom är alla iLAM-maskiner energieffektiva och stängs av automatiskt efter trettio minuters inaktivitet.

Den robusta, tillförlitliga Leitz iLAM Office-lamineringsmaskinen i A4- eller A3-format, ger professionella resultat varje gång. Den kräver endast en minuts uppvärmningstid och är lämplig för 80 upp till 125 mikron laminat. Maskinen kräver inga komplicerade inställningar vilket eliminerar krångel och ger alltid goda resultat.

Inga mer felinmatade dokument med UDT!
Leitz iLAM Office lamineringsmaskiner och Leitz iLAM-laminat med Unique Direction Technology (UDT) är en matchning med perfektion i åtanke. UDT-funktionen eliminerar några av de vanligaste problemen som uppstår vid laminering.

Laminaten har UDT-pilar som säkerställer att dokumentet matas in korrekt och försvinner efter en perfekt laminering. Felaktig inmatning är en de vanligaste orsakerna till förstörda dokument. Ett ytterligare problem är felaktiga temperaturinställningar. UDT löser detta också, eftersom pilmönstret automatiskt försvinner vid rätt värme. Om du använder en annan lamineringsmaskin än iLAM och pilarna fortfarande är synliga, kör du bara igenom laminatet en andra gång tills alla märkningar har försvunnit. Då kan du vara säker på att ditt dokument är perfekt förseglat.

 

Utsätt inte dina dokument för onödiga risker, laminera dem redan idag!

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit