Logo Lyreco

OXFORD INTERNATIONAL NOTEBOOK, DIN MEST VÄRDEFULLA AFFÄRSPARTNER

Dela via:
Oxford

Som chef innebär din livsstil att du behöver en anteckningsbok som ser till att du får jobbet gjort både snabbt och effektivt. Det är exakt därför Oxford har tagit fram International, en serie anteckningsböcker utformade specifikt med tanke på chefers och ledares behov.

Arbete som i hög grad utförs på resande fot innebär att mycket tid spenderas utanför kontoret. International-anteckningsböckerna har låg vikt och är slitstarka, perfekta för affärsresenären. Oberoende av hur intensivt du använder dem, kan du alltid visa upp en verkligt professionell image.

Du vet ju själv hur viktigt det är med struktur och disciplin. Varje International-anteckningsbok erbjuder en unik lösning för dokumenthantering och har en smart papperslinjering som hjälper dig att hålla ordning på dina anteckningar.

Varje liten detalj hos International har utformats för att du ska få friheten att kunna arbeta och hålla dig organiserad var du än är. Det här är inte bara en anteckningsbok, utan en idealisk arbetskamrat att alltid ha vid sin sida.

Ingen person, papper, business, tom, dokument, blank, notebook, tom, bokar, data, sida, office, organisation, stackar, pad, data, samtida, bindemedel, fotokopia, påminnelse

Activebook
Du är alltid i farten och behöver en anteckningsbok som är precis lika flexibel och mångsidig som du själv.
Activebook har lång livslängd tack vare de slittåliga omslagen. Hantera anteckningar och dokument med den smidiga förvaringsfickan. Använd bokmärket för att markera den första tomma sidan så du hittar den direkt.

Meetingbook
Framgångsrika möten är resultatet av omsorgsfulla förberedelser och noggrann planering.
Meetingbook erbjuder en patenterad lösning som ser till att du alltid anländer väl förberedd till dina möten. Förvara lösa anteckningsblad och dokument i den treflikiga mappen. Resårbanden ser till att innehållet hålls på plats när du är i rörelse.

papper, business, dokument, ingen person, data, laptop, utbildning, bok, dator, data, bok, office, sida, teknik, notebook, sammansättning, internet, skriva, forskning, skola
Ingen person, företag, papper, bok, bok, utbildning, bibliotek, dokument, stackar, litteratur, sida, data, kontor, data, kunskap, tom, skola, organisation, ordning, visdom

Organiserbook
Organisation är en av de viktigaste egenskaperna för en effektiv ledare.
Organiserbook har två huvudfunktioner: sortering och förvaring. En 6-delad sorteringsmapp hjälper dig att organisera dina dokument och det 3-flikiga omslaget med elastiska band erbjuder extra utrymme och säkerhet för förvaring av lösblad.

Kommer snart
Handskrivna anteckningar kan nu smidigt och lätt  omvandlas till digitala filer med Oxfords nya app-ready International Notebook Connect och Smart Charts blädderblocks refill. Det är bara att fotografera av dina anteckningar med din mobilenhet.Spara som PDF-fil och dela med dig om du vill. Det är lika enkelt som att räkna till 3.

Business, man, Kvinna, kontor, teknik, internet, lagarbete, telefon, vuxen, kommunikation, människor, inomhus, samtida, dator, trådlöst, anslutning, laptop, framgång, samhörighet, papper
Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit