Logo Lyreco

OXFORD International, den idealiska affärspartnern för organiserade chefer och ledare

Dela via:
  • Oxford

Ledare med en krävande livsstil behöver en anteckningsbok som låter dem få jobbet gjort snabbt och effektivt. Det är därför Oxford har skapat International, ett utbud av allt-i-ett prestandalösningar utformat utifrån de särskilda behoven hos chefer och ledare.

Reseintensiva jobb innebär att mycket tid tillbringas utanför kontoret. International anteckningsböcker är lätta och slitstarka, och därmed perfekta för affärsresenärer. Oavsett hur intensivt det blir, uppvisar dina chefer alltid en professionell framtoning.

Struktur och disciplin är viktiga egenskaper hos en krävande chef. Varje aspekt av International har utformats för att ge dina chefer frihet att arbeta strukturerat när som helst, var som helst. International levererar inte bara anteckningsböcker, utan en unik lösning för att hantera dokument med smarta linjerade sidor som säkerställer att anteckningarna är välorganiserade.

Internationals exklusiva linjering är utformad för att organisera och strukturera anteckningarna med en rubrik för titeln eller ämnet för mötet och datum samt dubbla marginaler för att ange viktiga punkter eller åtgärder för att delegera. Activebook och Filingbook har båda en dokumentförvaringsficka för lösa dokument medan Meetingbook och Organiserbook innehåller en inbyggd 3-fliksmapp för att lagra och transportera dokument på ett säkert sätt.

ACTIVEBOOK
Dina chefer är alltid i rörelse och de behöver en anteckningsbok som är lika flexibel som de är.

Activebook ger lång hållbarhet tack vare sitt slitstarka omslag. Anteckningar och dokument kan hanteras med förvaringsfickan. Den flyttbara avdelaren markerar den första tomma sidan.

FILINGBOOK
Att arbeta i projektform innebär att hålla koll på många olika ämnen samtidigt. Filingbook har färgkodade sidor och tre flyttbara avdelare för att hålla anteckningar från olika projekt avskilda. Den fasta avdelaren på framsidan av boken kan också användas för dokumentlagring.

MEETINGBOOK
Framgångsrika möten är resultatet av noggrann förberedelse och planering.

Meetingbook erbjuder en patenterad lösning för att se till att dina chefer alltid kommer väl förberedda till möten. Lösa anteckningar eller dokument kan lagras i 3-fliksmappen. De elastiska förslutningsbanden säkerställer att innehållet förblir på plats under transport.

ORGANISERBOOK
Organisation är en av de viktigaste egenskaperna hos en effektiv chef.

Organiserbook har två huvudfunktioner: sortering och lagring. En sorteringsfil med sex fack håller dina dokument organiserade och en elastisk 3-fliksmapp erbjuder extra säkerhet för förvaring av lösa papper.

NOTEBOOK CONNECT
Visst önskar du ibland att du kunde kombinera enkelheten hos handskrivna anteckningar med kraften hos digital teknik för att kunna arbeta mer effektivt? International Notebook Connect är den första affärsanteckningsboken du kan ladda ner till din smartphone.

Notebook Connect är den perfekta anteckningsboken för dig som fortfarande föredrar att göra anteckningar för hand men ändå vill kunna organisera, söka bland och komplettera dina anteckningar digitalt genom din smartphone när helst du önskar. Notebook Connect är kompatibel med SCRIBZEE, OXFORD:s nya mobilapp som ger dig obegränsad användning av dina anteckningar.

Ladda ner SCRIBZEE gratis på App Store eller Google Play Store. Appen är flerspråkig och upptäcker automatiskt språkinställningarna på din smartphone.

SCRIBZEE är en högpresterande applikation för anteckningshantering, som kombinerar smartphoneteknik med de fyra hörnmarkeringarna tryckta på sidorna i Notebook Connect. Denna kraftfulla och effektiva teknik har utvecklats och patenterats av systemutvecklare hos OXFORD.

SCRIBZEE skapar automatiskt högkvalitativa digitala skanningar av handskrivna anteckningar med hjälp av markörerna som anger sidans kanter och förbättrar bildkvaliteten genom att automatiskt korrigera perspektivet och kontrasten. Resultatet är en skarp, tydlig, läsbar digital kopia av dina anteckningar som du kan granska eller skriva ut.

Skanna, spara och arkivera dina mötesrapporter, anteckningar eller att göra-listor i OXFORD:s säkra molnlagringslösning. Du kan komma åt dem när som helst, var du än befinner dig och från alla dina anslutna enheter.

Med SCRIBZEE kan du organisera, omorganisera och redigera dina anteckningar. Börja med att skapa ämnesmappar för dina enskilda anteckningar. Med "redigera"-funktionen kan du omorganisera sidorna för olika anteckningar, ändra sidordningen eller skapa en virtuell anteckningsbok som innehåller anteckningar från ett särskilt projekt eller ämne. Du kan också komplettera anteckningarna med bilder från din mobilkamera.

Om du behöver dela anteckningarna kan du enkelt göra det med SCRIBZEE, antingen via e-post, sociala nätverk eller genom att använda andra kommunikationsalternativ på din smartphone, såsom Evernote produktivitetsapp. Med SCRIBZEE kan du också hämta dina anteckningar snabbt och enkelt genom att skriva in sökord, och du slipper därmed slösa tid på att leta igenom anteckningsblocket.

Om det faller sig naturligt för dig att sätta upp tydliga mål och anta ambitiösa utmaningar, då är International-serien den idealiska affärspartnern för att uppnå dem. Varje dag för med sig nya utmaningar för din verksamhet och ställer krav på att du är ditt bästa jag, så se till att välja rätt verktyg för en framgångsrik arbetsdag.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit