Logo

Oxford anteckningsböcker. Se till att din arbetsdag får en bra start

Dela via:
Hamelin

Det är dags att ta sig tillbaka till kontoret och oavsett om du är ute efter att organisera dig eller göra din arbetsplats roligare har Staples alla Oxfords anteckningsböcker du behöver.

OXFORD INTERNATIONAL - DIN MEST VÄRDEFULLA AFFÄRSPARTNER

Ledare med en krävande livsstil behöver en anteckningsbok som låter dem få jobbet gjort snabbt och effektivt. Det är därför Oxford har skapat International, ett utbud av allt-i-ett-prestandalösningar med de särskilda behoven hos chefer och ledare i åtanke. 

ACTIVEBOOK ger lång hållbarhet tack vare sitt slitstarka omslag. Anteckningar eller dokument kan lagras i A4+-fickan. Den flyttbara delaren markerar den första tomma sidan.

MEETINGBOOK. En patenterad lösning för att se till att du alltid kommer väl förberedd till möten. Lösa anteckningar eller dokument kan lagras i den elastiska 3-fliksfilen.

ORGANISERBOOK. En sorteringsfil med 6 fack håller dina dokument organiserade och en elastisk 3-fliksmapp erbjuder extra säkerhet för förvaring av lösa papper.

OXFORD OFFICE MY COLOURS - GER EN FÄRGKLICK TILL KONTORET

Att bli organiserad kan hjälpa dig att känna dig mer förberedd och i kontroll. Bli organiserad med My Colours, lägg till lite färg till ditt kontor och gör din arbetsdag mer meningsfull och trevlig.

Office My Colours

Tillverkade med genomskinlig polypropylen ger Office My Colours anteckningsböcker utmärkt värde för pengarna. De ser inte bara bra ut, utan tål även slitage. Som med alla Oxford anteckningsböcker innehåller de även exklusivt extravitt 90g Optik Paper och en flyttbar linjal för att markera din första tomma sida.

NYHET - OXFORD SMART CHARTS

Få ut mer av dina möten och gör en mötessammanfattning. Handskrivna anteckningar kan nu enkelt omvandlas till digitala filer med Oxfords nya app-förberedda Smart Chart blädderblock och PowerChart-appen. Det är bara att ta en bild på dina anteckningar med din mobilkamera, spara den som en pdf-fil och dela. Lätt som en plätt!

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit