Logo Lyreco

Leitz iLam: perfekt laminering. Oavsett hur do gör det.

Dela via:
Leitz

Oavsett vad du väljer att laminera - den perfekta lamineringen som matchar ditt positiva arbetsflöde är här. Tack vare Leitz iLAM lamineringsmaskiner kan du förvänta dig problemfri laminering med utmärkt resultat, utan risk för trasslande laminat och en förstörd lamineringsmaskin. Alla lamineringsmaskiner är lätta att använda utan att några komplicerade inställningar behöver göras. Snabb uppvärmningstid, hög kvalitet och hastighet hjälper dig att förbättra din produktivitet!

iLAM touch serien

Leitz iLAM serien sätter en ny standard inom laminering. Den innehåller helautomatiska lamineringsmaskiner med hög hastighet som har inbyggd unik sensorteknik som känner av dokumentets tjocklek och automatiskt väljer den bästa hastigheten. De klara av laminat med en tjocklek från 80 till 250 mikron, behöver bara en enda minut för att värmas upp och med A3-turbo S-modellen kan du laminera ett A4-dokument ( 80 mic laminat) på bara 10 sekunder! Dessutom har de en automatisk backfunktion. Allt som allt är de perfekta för intensiv professionell användning. Allt du behöver veta är PÅ och AV!

iLAM Office serien

Leitz iLAM Office lamineringsmaskiner levererar professionella resultat och bekvämlighet i en elegant tunn och attraktiv förpackning. De behöver bara en minut för att värmas upp vilket gör att laminering är nära till hands - laminering av ett A4-dokument ( 80 mic laminat) tar bara 45 sekunder. De är lämpliga för laminat från 80 till 125 mikron och inga komplicerade inställningar behöver göras. iLAM Office-serien är idealisk för alla som inte laminerar dagligen men ändå regelbundet med krav på professionell kvalitet.

iLAM Home Office serien

Leitz iLAM Home Office serien lyser upp arbetsplatsen och är perfekt för dem som arbetar hemifrån. Den finns i fyra slående WOW färger - så att du kan hitta din matchande färgsättning för din unika stil och inredning. Dessutom är Home Office maskinerna en mycket mångsidig lösning, perfekt för ditt företags behov eller för personligt bruk. De värms upp på bara tre minuter och klarar laminatfickor från 80 till 125 mikrons tjocklek.

iLAM laminat med UDT

Laminat av hög kvalitet med UDT (unique direction technology) är en perfekt matchning till Leitz iLAM lamineringsmaskiner och löser två stora problem vid laminering : felaktig inmatning av laminatet i maskinen och felaktig inställning av temperatur. Pilarna med varumärke på iLAM laminatets insida visar den rätta inmatningsriktningen och försvinner vid rätt värme efter lamineringen. Alltid lätt att använda och med perfekt resultat!

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit