Logo Lyreco

Kontorsprodukter som hjälper dig att arbeta effektivt

Dela via:
  • Post-it
  • Scotch

Det är ingen hemlighet att effektivitet är nyckeln till att undvika stress och förbli produktiv, även under tung arbetsbelastning. När tiden rinner iväg och oplanerade möten eller snäva deadlines sätter käppar i hjulet är det en utmaning att förbli välorganiserad. Men det finns sätt att göra livet enklare. 

Genom att dela upp arbetsdagen i flera enskilda uppgifter kan saker och ting plötsligt kännas överkomliga. Du kan koncentrera dig på en sak åt gången och känna att du får något gjort. Det är här våra kontorsprodukter kommer in i bilden. De hjälper dig att arbeta snabbare, mer effektivt och mer välorganiserat, vilket gör att du alltid kan ha full kontroll över ditt arbetsflöde. 

Låt oss titta närmare på några av våra kontorsprodukter, som kan hjälpa dig prestera optimalt under hård arbetsbelastning.

Gör intryck utan att göra avtryck
Post-it® Super Sticky Notes är ett fantastiskt sätt att planera dagen. Det superstarka häftämnet gör att du kan du fästa dem på valfri yta, där de sitter kvar så länge du behöver dem. De är ett sätt att öka din effektivitet och bör alltid finnas tillgängliga på kontoret. Placera ut lappar i olika färger med dina arbetsuppgifter och ta sedan ned dem en efter en när uppgifterna är slutförda. På så sätt håller du reda på vad du är klar med och vad som finns kvar att göra, och du kan enkelt prioritera om vid behov. Välj blanka eller linjerade, små eller stora och en fräsch färg – dina påminnelser, att göra-listor och minnesanteckningar kommer garanterat att synas.

Post-it® Sticky Z-Notes – hjälper dig att spara tid när det behövs som bäst. Popup-behållarens smarta design gör att du bara behöver ena handen ledig för att ta en lapp, fästa och skriva. De finns tillgängliga i en mängd olika stilar för att passa in på alla arbetsplatser. Och med Post-it® Z-Notes-refills i alla möjliga färger är det bara att fylla på behållaren och fortsätta planera dina färgglada arbetsdagar.

Markera med stil
Post-it® Flags och Post-it® Tabs är också utmärkta hjälpmedel för att upprätthålla ordning och produktivitet. Trots sin ringa storlek syns de tydligt som indexering och markeringar i ditt arbetsmaterial. Genom att använda dessa färgkodade markörer i dina kalendrar, anteckningsböcker och almanackor kan du prioritera efter relevans: rött för brådskande, gult för lägre prioritet och grönt för referenser och påminnelser. De är ett visuellt navigeringsverktyg, som gör att du kan spara värdefull tid och få jobbet gjort snabbare.

Under dagens lopp kan du ta bort eller byta färg på markeringarna och se dina framsteg. Ett visuellt bevis på dina dagliga framsteg kan göra underverk för din motivation och tillfredsställelse.

En magisk touch 
Scotch® Magic™ Tape är ett måste för en effektiv och välordnad arbetsplats. Tejpen ser frostig ut på rullen, men blir nästan osynlig när den sätts fast på papper. Det skonsamma, men samtidigt starka, häftämnet gör att du kan ta loss den och fästa den på nytt (om du skulle ändra dig). Dessutom kan du skriva på tejpen, vilket gör den utmärkt för att märka upp utskrivna dokument och rapporter på nolltid. Rullarna kan sättas i smidiga handhållare eller tyngre bordshållare för ditt skrivbord. Vilket alternativ du än väljer blir ett utmärkt tillskott i kontorsutrustningen.

Kolla in vårt sortiment av kontorsprodukter och se vilken skillnad de kan göra på ditt arbetsplats. Det är dags att ta att göra-listan till nästa nivå! 

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit