Logo Lyreco

Hur du får dina dokument till att bli snygga och professionella

Dela via:
  • Gbc

Efterbehandlingstekniker som laminering och bindning ses ofta som ett utmärkt sätt att förvandla en hög sidor till en vacker och professionell broschyr eller affisch. Ibland anses efterbehandlingen vara alltför tidskrävande och krånglig för de som inte är vana vid maskinen. Men faktum är att en enkel bindning och laminering kan göra enorm skillnad. 

Professionell presentation av information

Trots att vi lever i den digitala tidsåldern har fysiska dokument fortfarande stor betydelse. Oavsett bransch ger en tryckt broschyr ett gott första intryck när du presenterar ny information under ett möte. Inom marknadsföring och kreativa yrken kan en tryckt kopia av försäljningsargumenten, som är inbunden och laminerad, ge ett mycket professionellt intryck. I finansiella sammanhang är det viktigt att kunna dela ut tryckta kopior av en presentation så att kunderna kan ta en närmare titt på siffror och tabeller. På advokatbyråer är en lamineringsmaskin och bindningsmaskin nödvändiga verktyg när enskilda ärenden ska presenteras eller när viktiga dokument behöver skyddas inför arkivering. 

 

GBC:s checklista för efterbehandling av dokument 

 

Sedan 1947 har GBC tillhandahållit de allra senaste lösningarna för efterbehandling av dokument till en rad olika branscher. GBC hjälper företag världen över genom att tillhandahålla de verktyg som behövs för att skapa snygga, professionella kopior till mötesdeltagare och potentiella kunder. Läs mer om GBC och upptäck de bästa bindnings- och lamineringsmaskinerna för din arbetsplats på vår webbplats

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit