Logo

Dokument som är ett strå vassare!

Dela via:
  • Gbc

Efterbehandlingstekniker som laminering och bindning ses ofta som ett utmärkt sätt att förvandla en hög sidor till en tilltalande och professionell broschyr eller affisch. Ibland anses efterbehandlingen vara alltför tidskrävande och krånglig för de som inte är vana vid maskinen i fråga. Men faktum är att en enkel bindning och laminering kan göra enorm skillnad. 

Professionell presentation av information
Trots den digitala tidsåldern har fysiska dokument fortfarande stor betydelse. Oavsett bransch ger en tryckt broschyr ett gott första intryck när du presenterar ny information under ett möte. Inom marknadsföring och kreativa yrken kan en tryckt kopia av försäljningsargumenten, som är inbunden och laminerad, ge ett övertag över konkurrenterna och förstärka varumärket. I finansiella sammanhang är det viktigt att kunna dela ut tryckta kopior av en presentation så att kunderna kan ta en närmare titt på siffror och tabeller. På advokatbyråer är en lamineringsmaskin och bindningsmaskin nödvändiga verktyg när enskilda ärenden ska presenteras eller när viktiga dokument behöver skyddas inför arkivering. 

GBC:s checklista för efterbehandling av dokument 
Med andra ord lönar det sig ofta att lägga lite extra tid på att göra dokument fina och professionella. Här är en praktisk checklista över saker att tänka på när du vill färdigställa ett utskrivet dokument: 

·  Vad ska dokumentet användas till?
Det tilltänkta användningsområdet är ofta den avgörande faktorn vid val av laminering eller bindning av ett dokument. Tänk även på hur länge dokumentet måste hålla.

·  Vilken typ av bindning blir bäst?
Om säkerhet är det största kravet, till exempel för anbud eller affärsförslag, så är trådbindning det bästa valet. I skolor är spiralbindningsmaskiner ett smartare val, eftersom de är mycket kostnadseffektiva och gör det snabbt och enkelt att binda ett stort antal häften.

·  Vilken sorts lamineringsmaskin bör jag välja?
Ficklamineringsmaskiner är ett bra val för snygg presentation av bilder och konstprojekt i skolor, medan en rullamineringsmaskin passar bättre i professionella sammanhang då prydliga dokument behöver färdigställas på kortast möjliga tid.Om du behöver en stor eller liten lamineringsmaskin beror på hur mycket du kommer att använda den.

·  Krävs det något mer för att färdigställa dokumentet?
När ditt dokument är klart bör du gå igenom alla sidor en sista gång och kontrollera att du är nöjd med resultatet. Kom ihåg att trimma sidorna med en sax eller giljotin så att alla arken är enhetliga.

2017 firar GBC 70 år.Sedan 1947 har GBC tillhandahållit de allra senaste lösningarna för efterbehandling av dokument till en rad olika branscher. GBC hjälper företag världen genom att tillhandahålla de verktyg som behövs för att skapa snygga, professionella kopior till mötesdeltagare och potentiella kunder, så att de kan imponera vid affärsmöten och försäljningstillfällen. Läs mer om GBC och upptäck de bästa bindnings- och lamineringsmaskinerna för din arbetsplats på vår webbplats eller genom att följa @gbceurope på Twitter.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit