Logo Lyreco

Det här är vad ditt kontor behöver

Dela via:
  • Legamaster

För att kunna skapa ett hemtrevligt kontor är det mycket viktigt att vi känner oss bekväma i själva kontorsmiljön. Allt fler företag gör en stor ansträngning för att skapa ett bättre välbefinnande för sina anställda. Somliga gör drastiska förändringar för att skapa ett sorts lyckorus, medan andra försöker skapa trivsel i mindre skala.

I vilket fall är det en trend som kan leda till flera positiva effekter i form av: 

Vad är det då som krävs för att skapa en trivsam kontorsmiljö? Det finns inget rätt eller fel sätt för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Varje organisation bör välja sin egen väg ur sina anställdas perspektiv och det behöver inte ens vara särskilt komplicerat. Enbart genom att plocka fram fina saker som ger värde till arbetsmiljön så kan man förbättra personalen välmående. Nedan följer några exempel på småskaliga insatser.

Fikarummet är en viktig del i vår kontorsmiljö eftersom det är där personalen träffas för att koppla av och ladda batterierna. En anslagstavla är en av de åtta saker som inte får saknas i ett fikarum. Detta eftersom det är den bekvämaste platsen på kontoret och är som gjord för att dela med sig av nya affärsinitiativ, gemensamma händelser osv. I en aktiv kontorsmiljö är en tålig whiteboardtavla nödvändig för att kunna visa upp dessa idéer eller dela information. Särskilt användbar för långvarigt, intensivt användande är Legamasters modell Professional som är en vändbar whiteboardtavla av hög kvalitet, med en reptålig yta som kan hantera alla kraftfulla idéer som ett starkt team kan producera. Med dubbelt så mycket skrivyta som en väggmonterad tavla kan du alltså dubblera ytan på din informationstavla. Därtill är den flyttbar, du kan alltså ta med dig alla de nedskrivna idéerna till vilket rum som helst inom organisationen. Om du sedan kombinerar tavlan med Magic-Chart Notes och Legamasters uppdelningsband förvandlar du lätt den vändbara tavlan till en plats för gemensam projekthantering.

Det är inte bara kontorsmöblerna och -utrustningen som främjar trivseln på arbetsplatsen utan även hur rena arbetsverktygen är. Att få arbeta i en välstädad miljö främjar kreativiteten och välmåendet hos personalen. Gör rent och fina idéer kan dyka upp som du kan skriva ner på din whiteboardtavla direkt och bolla dessa med dina medarbetare. Skulle en idé vara mindre bra eller platsen börjar ta slut så finns rengöringskitt från Legamaster för att enkelt göra rent tavlan utan några större problem. Det är nödvändigt att alla värdefulla tankar når whiteboardtavlan för att budskapet ska nå medlemmarna i ditt team. Dessutom gör den magnetiska tillbehörshållaren det enkelt att hänga rengöringskittet på tavlan så att du kan fokusera på din presentation genom tillgång till en ren, oskriven whiteboardtavla.

Varje kontor är en unik miljö, därför kräver varje kontor olika lösningar på saker och ting. Med ett sortiment på över 1 000 kontorsprodukter, från whiteboardtillbehör till interaktiva pekskärmar kan Legamaster erbjuda lösningar för ett alla tänkbara kontorsmiljöer.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit