Logo Lyreco

Arbetsplatsens utformning 2017

Dela via:

Vilken inställning har du till ditt kontor? Gillar du det? Avskyr du det? En blandning av båda? Om du har blandade känslor inför ditt kontor är du inte ensam. Den andra Staples Business Advantage Workplace Index-undersökningen har nu kommit och bland dess slutsatser finns bland annat att majoriteten av medarbetarna är som mest produktiva på kontoret, även om de tillbringar mer än 40 timmar per vecka där och känner av en utmattningskänsla.

Det är en komplicerad relation, men den öppnar upp möjligheter för arbetsgivare, arbetsplatsplanerare, inköpsspecialister och övriga företagsledare. Även om distansarbete och andra flexibla arbetsformer blir allt vanligare är medarbetarna mest produktiva på kontoret. Frågan är dock huruvida arbetsledarna ser till att utforma utrymmet på ett sätt som främjar den produktiviteten.

inomhus, affärer, man, office, hallen, människor, Kvinna, vuxen, lobbyn, inuti, modern, flygplats, corporate, rum, bagage, stad, möte, reflektion, mall, grupp

Om vi tittar på resultaten är det uppenbart att de anställda trivs på en arbetsplats som är anpassad efter deras behov och välbefinnande. Ett kontor som är utrustat med genomtänkta arbetsplatslösningar ökar de anställdas produktivitet och välmående, och påverkar direkt slutresultatet.- Neil Ringel, Executive Vice President för Staples Business Advantage US

Arbetsplatsindexet visar att arbetsgivarna kan underlätta för medarbetarna om de är stressade (och känner av det). ”Den här studien visar att det finns enorma möjligheter för organisationer att fokusera på och utforma miljöer där de anställda verkligen vill vistas”, säger Jacob Morgan, bästsäljande författare till The Future of Work, futurist och en av grundarna till The Future of Work-communityn. 

Vad kan arbetsgivare mer göra för att hjälpa till?

Det finns mycket att upptäcka i årets arbetsplatsindex, och under nästa år kommer vi att gräva djupare i dessa resultat och få expertråd om vad arbetsplatsen innebär för anställda i dag och hur ledare kan forma arbetsplatsen så att de får ut mesta möjliga av verksamheten. Om du vill läsa mer kan du hämta hela arbetsplatsindexrapporten.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit