Logo Lyreco

5 tips för affärsframgångar 2018

Dela via:
staples

I början av det nya året försöker alla företag att hitta sätt att bli mer framgångsrika och produktiva, men i vilken ände ska de börja? Nu är det dags att börja på ny kula och introducera ett innovativt förhållningssätt till kontoret och organisera ditt arbete. Läs mer så får du veta hur du kan förbättra din verksamhet.

Business, symbol, utbildning, lösning, sign, hand, inspiration, framgång, konceptuell, uppfinning, kreativitet, kommunikation, prestation, lagarbete, framgång, chalkboard, personer, alternativ, bildspråk, framtid

1. Ha rätt utrustning 

Se till att din personal har rätt verktyg för jobbet så att de förblir motiverade. Då minskar du risken att de söker jobb någon annanstans. Viktiga kontorsvaror får verksamheten att fungera smidigare. Eftersom kostnaderna för bärbara datorer snabbt är på väg ner, och företagsprogramvara och molntjänster gör det möjligt att arbeta var som helst med en internetanslutning, finns det verkligen ingen anledning till att ditt företag ska bromsas av föråldrad teknik. Ändå hävdade 66 % av personerna i undersökningen att bristfällig utrustning hindrar dem på arbetet och försämrar produktiviteten. 

2. Förbättra nätsäkerheten 

Moderna företag som blir alltmer beroende av papperslösa arbetssätt förlitar sig i hög grad på tekniken, så du måste prioritera din nätsäkerhet i år och se till att alla datorer är ordentligt skyddade, om du inte redan har gjort det. Det är även viktigt att de anställda är utbildade så att de är medvetna om säkerhetsrisker när de arbetar online. De måste också hålla sig uppdaterade om bästa praxis för säkerhet för att se till att systemen förblir säkra och fria från virus.  

3. Se över kontorsmiljön

Fundera på ett öppet kontorslandskap för att uppmuntra medarbetarna till lagarbete och utbyte av idéer, så kommer du att märka att de blir mer engagerade och involverade. En betydande andel, 70 %, av de anställda hävdade att en kontorsmiljö där man kan arbeta enkelt och effektivt med kollegorna förbättrar produktiviteten, och 39 % påstod att öppenhet är viktigt för en positiv arbetskultur. 

4. Belöna de bästa

Om du vill behålla din personal bör du ta reda på vad de vill göra för att förbättra sina jobb. I undersökningen uppgav 38 % av arbetstagarna att en av de främsta orsakerna till att de förblir lojala mot sina arbetsgivare är att de är nöjda med ansvarsområden och jobbtitel, så se till att de bästa medarbetarna har de roller – och belöningar – som de förtjänar.

5. Säg tack 

Sist men inte minst, kom alltid ihåg att sätta värde på ett gott arbete, både privat och offentligt, så att din personal känner sig uppskattad. Ett vänligt ord är gratis, och 26 % av de anställda i undersökningen sa att erkännande hjälper dem att göra sitt bästa.

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit