Logo

Tips för att öka produktiviteten med hjälp av fikarummet

Dela via:
  • Staples_article

Uppmuntra till en kultur
där man tar raster Kontorets fikarum är mer än bara en plats för att fylla på kaffekoppen. Det är den plats som de anställda går till för att andas ut, kommunicera och utbyta idéer. Och forskning har visat att produktiviteten ökar om de anställda får ta raster, mer än 85 % av anställda har sagt att det hjälper dem att fokusera. Ett empatiskt förhållningssätt är nyckeln till personalens trivsel – gör raster till en självklar del av företagets kultur.

Flexibelt arbete och rast
Fikarummet i sig kan vara välkomnande och engagerande, men om det saknas fikatillbehör så använder personalen inte utrymmet iallafall när de har rast. Ett välfyllt fikautrymme uppmuntrar på ett naturligt sätt till raster och hjälper personalen att arbeta bekvämt när som helst under dagen. Några av de bästa förbättringarna är bland annat att introducera hälsosamma snacks och drycker samt Fairtradeprodukter som främjar företagets värderingar samt säkerställer att fikarummet är ren och välskött.

Du förtjänar också en rast
Allt det här låter bra men du kanske inte har ett oändligt antal timmar för att göra skafferiet till ett produktivitetshöjande kraftverk. Du kan lägga till alla de matvaror och det du behöver för fikarummet i en vanlig beställning hos oss. Det kommer inte bara att effektivisera inköpsprocessen och sänka kostnaderna, även du får ta en paus i arbetet.

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit