Logo Lyreco

Praktiska tips för en trevlig och trivsam arbetsplats

Dela via:
  • durable

Vill du också vara mer effektiv i din vardag? En tydlig organisation och strukturerade processer är grunden för det. Men tvetydiga instruktioner och bristande information begränsar ofta möjligheten till att arbeta effektivt  -  det är inte bara företaget som blir lidande av det, utan också din egna motivation. Detta gäller inte bara arbetsuppgifter utan påverkar också raster och pauser.  "Fika" rum och matsalar behöver också tydlig märkning och strukturerade processer för att ge bästa möjliga återhämtning av personalen.
Här kommer tre enkla tips för en bättre organisation av arbetsplatsen.

1. Överblick
Har du tillgång till all viktigt information, men kan fortfarande inte hitta dokument som behövs? En färgorinterad struktur ger en snabb överblick. Viktiga dokument finns snabbt till hands med klämmappen DURACLIP®,  dokumenten är lätta att ta ut tack vare den praktiska klämman.

2. Korrekt information
Vilka är de vanligaste bristerna i många organisationer? Att få rätt information när de behövs. Är säkerhetsinformationen tydlig och synlig? Finns prislistor, matsedlar och annan information i matsalen? Vad är dagens erbjudande i matsalen? Att ha lätt tillgänglig information, särskilt säkerhetsanvisningar och information om eventuella riskmoment gör din arbetsdag lättare och enklare. Informationsramen DURAFRAME® är idealisk för detta. Tack vare den öppningsbara framsidan, kan informationen än

3. Ordna praktiskt
Vi behöver alla raster och pauser från arbetet.  Är de olika lokalerna för pauser praktiskt och trevligt ordnade? Är det stökigt efter varje rast? Informationsskyltar och avfallstunnor med vipplock gör att det blir snabbt och enkelt att städa undan efter sig.

Dela via:

Fortsätt Läsa

FÅ ETT KOSTNADSFRITT EX AV VANTAGE POINT

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit