Logo Lyreco

Katrin främjar en god handhygien Glöm inte pappret!

Dela via:
Katrin

Med hösten kommer förkylningssäsongen. Att regelbundet tvätta händerna med tvål och torka dem med papper är det effektivaste sättet att minimera smittor. Undersökningar visar att en god handhygien kan minska sjukfrånvaron med upp till 50 procent. 

För att hjälpa människor att hålla sig friska – även på arbetsplatsen – är det avgörande att säkerställa att samtliga toaletter i kontorsbyggnaden är utrustade med lättanvända Katrin Inclusive-dispensrar med perfekt matchande Katrin-mjukpappersprodukter av hög kvalitet. 

Oavsett var i Europa man befinner sig, föredrar 65 procent av européerna att torka sina händer med pappershanddukar. Därför är tillgången till pappershanddukar och toalettpapper den viktigaste faktorn på offentliga toaletter.

människor, vuxen, man, inomhus, brott, sidovy, porträtt, företag, Utomhus, stad, dörr, två, portfölj, bekvämlighet, Kvinna, gata, slitage, office, rum, transportsystem
personer, en, vuxen, inomhus, Kvinna, slitage, porträtt, medicin, sjukvård, fordon, man, bil, industrin, brott, rum, handskar, mode, sjukhus, inuti, modell

Nya, prisbelönade Katrin-dispensrar

De nya Katrin Inclusive-dispensrarna som introducerades nyligen beaktar behoven hos olika användare, inklusive barn, äldre och personer med nedsatt synförmåga eller begränsad rörelseförmåga.

Dispensrarna är lätta att använda för alla. Tack vare det genomskinliga bakstycket ser du var skruvarna ska skruvas i. De genomskinliga sidopanelerna visar hur mycket papper som finns kvar. Detta sparar tid för fastighetsskötaren och säkerställer effektiv användning och tidshantering. 

Trots att den nya Inclusive Dispenser-serien funnits på marknaden endast en kort tid har den redan belönats med flera priser: den har vunnit priserna Tomorrow’s Cleaning och Tomorrow’s Facility Management samt de norska design- och arkitekturpriserna Award for Design Excellence och Design for All Award som delas ut årligen.

Du saknar det först när det är slut

Precis som ett dörrhandtag som fattas tänker ingen heller på pappret förrän det saknas. När det inte finns där kan det förstöra en i övrigt perfekt arbetsdag. Därför gör vi på Katrin allt i vår makt för att säkerställa att pappret aldrig tar slut.

Till exempel är Katrin Classic System Toilet 800-rullen lika bred som en vanlig toalettrulle, men fem gånger längre. Med en Katrin Inclusive-dispenser, som kan laddas med två rullar, betyder detta totalt 200 meter toalettpapper. Men detta hjälper inte om du glömmer att köpa pappret. 

Så, vad du än gör, glöm inte pappret! 

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit