Logo Lyreco

Förbered vårrengöring på kontoret!

Dela via:
  • Dymo

Kontoren har förändrats och blivit öppna ytor där medarbetare från högt och lågt kan ta sig en titt på ditt skrivbord. Många dömer sina kollegor efter hur organiserade eller stökiga deras arbetsplatser är. Miljön omkring dig påverkar din koncentration och produktivitet och om du låter möbler, pärmar och mappar ta över arbetsplatsen, är det nog dags att städa!

DYMO är och har varit synonymt med organisering under en lång tid. De hjälper medarbetare att skapa en säker, produktiv och effektiv arbetsmiljö. Med ett komplett sortiment av märkmaskiner och etiketter kan DYMO hjälpa organisationer med flera olika märkmaskiner. DYMO har dessutom nyligen lanserat MobileLabeler™, en märkmaskin som ansluter till din smartphone via Bluetooth®, med hjälp av appen DYMO Connect.

Nedan följer 3 tips på hur du på bästa sätt kan använda DYMO:s märkmaskiner för att organisera ditt arbete och din arbetsplats. 

1. Organisera din arbetsplats: 
Att använda processer och procedurer är viktigt för alla företag, men en sak glöms ofta bort när det gäller kontorsorganisation. Allmän organisation och identifiering är ett effektivt sätt att förenkla det dagliga arbetet på kontoret, från att hitta rätt mappar och lådor till att hjälpa kolleger att boka rätt mötesrum.

Här visas några sätt att bli effektivare och spara tid:

• FÄRGKODNING

Använd olika färgmappar eller etiketter för att skilja artiklar åt beroende på användningsområde och innehåll. DYMO® D1-tejp finns i många olika färger för att hålla ordning i dina pärmar. 

• SNABBARE IDENTIFIERING

Etikettera för att namnge och identifiera hängmappar, arkivlådor m.m. Använd större DYMO LabelWriter™-etiketter med bättre hållbarhet för märkning av långtidsartiklar, t.ex. lådor och hyllor, och använd avtagbara pappersetiketter för att märka tillfälliga förvaringsobjekt. 

• OBS!

Märk utrustning, skyltar och instruktionsetiketter för att förbättra person- eller tillgångsflödet, vilket underlättar för personer och tillgångar att flytta runt i byggnader på ett organiserat, bekvämt och säkert sätt Dessa etiketter ska vara hållbara, ljusabeständiga och sitta kvar på olika ytor, och för detta är DYMO D1 Durable-etiketter perfekta. 

2. Märka anläggningar på rätt sätt 
Tack vare anläggningsunderhåll får en byggnad korrekt drift och organisering och det skapas en optimal, säker och kostnadseffektiv miljö för invånarna. Oavsett vad anläggningen används till måste struktur och utrustning dagligen underhållas.

Att använda korrekt och effektiv identifiering hjälper till att: 

  • Ge ett rent, välorganiserat och konsekvent intryck
  • Optimera alla funktioner
  • Öka produktiviteten och tillgångarnas livslängd


DYMO MobileLabeler™ med sin Bluetooth-anslutning gör märkning enkelt med din smartphone vid skrivbordet eller på annan plats. Ladda ned din kostnadsfria app, DYMO Connect och sätt igång.

3. Märk dina tillgångar på ett effektivt sätt
Det är vanligt att använda streckkoder inom många branscher eftersom streckkoderna underlättar lagring och organisering av olika mängder och typer av data. Streckkoder kan, när de länkas till en databas, underlätta vid hämtningar och vid uppdatering av information, vilket kan ge ett effektivare arbetsflöde. Skapa streckkodsetiketter med DYMO MobileLabeler™ och: 

  • Minska mänskliga misstag
  • Hantera tillgångar
  • Öka produktiviteten
  • Förbättra granskningar

DYMO MobileLabeler är kompatibel med Windows® 7 och senare, Mac OS® 10.4 och senare, Android™ 4.4 och senare, iOS 8.0 och senare.
DYMO Connect är kompatibel med Android™ och iOS.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit