Logo

Arbeta med en plan

Dela via:
  • Diversey

Att driva en verksamhet på en stor mängd platser är en utmaning. Att få alla verksamheter utrustade med rätt utrustning och produkter samt fokuserade på sin uppgift kräver nästan all tillgänglig tid. Genom denna konstanta utmaning är en viktig fråga ofta försummad, att skapa en representativ och ren miljö på varje plats.

På dessa platser finns stora samlingar av olika rengöringskemikalier. Vanligen återfinns minst 8 olika flaskor med rengöringskemikalier med 4 eller fler varumärken. Personalen på plats använder sina erfarenheter och vanor hemifrån för att ta itu med det nödvändiga ont som också kallas städning. När de konfronteras med behovet av rengöring, handlar de i en närliggande butik eller online de rengöringskemikalier som de är vana att arbeta med. Med en ständigt ökande mångfald av rengöringskemikalier ökar risken för felaktig hantering och åtföljande säkerhetsrisker.

Lösningen på detta scenario är väldigt enkelt, men viktigare, erbjuder många ytterligare fördelar.

"Implementera en skräddarsydd hygienplan"

Att ha en skräddarsydd hygienplan, utformad för högsta effektivitet för din typiska verksamhet, möjliggör konsekvent rengöring. En plan som utbildas och stöds på plats för hela verksamheten. Detta möjliggör och säkerställer en säker och effektiv rengöring. Med ett smalt urval av produkter kan du få stor inverkan på att minska arbetsbelastningen och kostnaderna för rengöring, samtidigt som kvaliteten på rengöringen ökar. Särskilt när verksamheten är öppen för kunder behöver du se till att representera det bästa företaget har att erbjuda.

Kort sagt, en skräddarsydd hygienplan kommer att erbjuda: 

Tillsammans med Diversey kan Staples hjälpa dig att få en skräddarsydd hygienplan baserad på innovativa rengöringslösningar som SmartDose doseringsplattform. Allt som behövs för att maximera kvaliteten på din verksamhet samtidigt som du garanterar säkerhet och minskar kostnaderna.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit