Logo Lyreco

Antibakteriell ergonomi från SHERPA

Dela via:

Eftersom smutsiga ytor och icke-ergonomiska arbetsplaster kan ha negativ inverkan på arbetstagarnas hälsa och produktivitet, borde lämpliga kontorsförnödenheter vara en viktig fråga för företagen. Att minska spridning av bakterier är en förebyggande åtgärd för att minska kostnader och affärsstörningar orsakade av sjukdomar som spridits på arbetsplatsen.

isolerad, teknik, ingen person, utrustning, business, glaserade, stål, plast, rikedom, skrivbordet, makt, isolerade, Visa, anslutning, el, papper, data, symbol, bärbara, bild

DURABLE som är en tillverkare av högkvalitativa och funktionella kontorsprodukter, har med flera olika blädderpanelsystem bra lösningar för en sund och ergonomisk arbetsplats.

Blädderpanelsystemen SHERPA® och VARIO® ger snabb och enkel tillgång till information och dokument. Båda möjliggör ett snabbt byte av paneler tack vare stiftmekanismen. För användning på bord eller vägg, med matchande blädderpaneler, erbjuder DURABLE produkter som snabbt visar information för olika områden t ex kontor, industriella miljöer, kök, utställningslokaler och många andra ställen. SHERPA® bords- och väggfäste är av förstklassig premiumplast, medan VARIO® bords- och väggfäste är tillverkade av pulverlackerad plåt och är idealisk för användning på platser med mer intensivt slitage.

Upptäck SHERPA® MOTION för god ergonomi: En galvaniserad kula som sitter mellan ryggdelen som håller fast panelerna och bordsfoten gör att den är roterbar 360° , och ger en justerbar läsvinkel från 25° till 70°. Stativet är komplett med 10 SHERPA®  A4-paneler  och  passar för ett brett användningsområde: för stående eller sittande arbetsplatser, att delas mellan flera arbetsplatser eller självklart att användas för det dagliga arbetet.

inomhus, hospital, medicin, rum, möbler, sjukvård, patienten, inuti, ingen person, kirurgi, säte, klinik, medicinsk, stol, fönster, utrustning, Hall, lampa, bord, teknik

Arbetsytor som berörs ofta, tenderar att bli bakteriespridare, t ex panelsystem som används av många. SHERPA® Bact-O-CLEAN erbjuder olika bläddersystem med antibakteriella egenskaper, för användning på bord eller vägg. Stället i elegant ljusblå färg och SHERPA® panelerna har båda antibakteriella egenskaper i form av silver- och kopparjoner som effektivt förhindrar tillväxt av mikroorganismer, inklusive E-coli, MRSA, listeria och salmonella. SHERPA® Bact-O-CLEAN panelen är öppen längs kortsidan och ena långsidan, vilket gör prislistor, telefonlistor, katalogsidor osv lätta att byta ut.

Tom, tomma, papper, tom, pad, dokument, notebook, Obs, laptop, isolerad, bild ram, design, business, illustration, sida, ark, office, ingen person, Mall, data

Kontorsprodukter som bidrar till en god ergonomi och minskar spridningsrisken för bakterier är viktigt för att skapa en produktiv arbetsmiljö. Bläddersystemen från DURABLE ger den perfekta kombinationen av elegans och utmärkt funktion för en hälsosam arbetsplats.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit