Logo Lyreco

Vid Kimberly-Clark gäller att det som är bra för verksamheten måste också vara bra för vår miljö

Dela via:
Kimberley-clark

Kimberly-Clark har alltid trott att det som är bra för verksamheten måste också vara bra för vår miljö, och vara i människors intresse - de människor som vi betjänar varje dag. Under de senaste decennierna har Kimberly-Clark framgångsrikt lett vägen med ett antal initiativ med denna tro i åtanke. Vi har byggt ett ramverk för hållbarhet och bärkraftighet som består av 3 nyckelpelare: Människor, Planet och Produkter. Med fokus på de sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekterna av hållbarhet.

Genom vår strävan som verksamhet baserat på Reduce Today, Respect Tomorrow uppnår vi viktiga milstolpar i våra åtaganden för bättre hållbarhet inom dessa pelare.

papper, pengar, finans, business, rikedom, vertikal, sparande, investeringar, framgång, datorgrafik, betal, isolerade, symbol, isolerad, shopping, merchandise, återvinning, ingen person, dokumentera, sälja
Ingen person, företag, illustration, plast, isolerade, teknik, vektor, anslutning, papper, alfabetet, text, utbildning, barn, internet, data, shopping, medicin, horisontell, finans, maskiner

Som ett resultat

    • 100 % av vår nyfiber kommer från certifierade tredjepartsleverantörer.
    • Vi hör fortfarande till de bästa inom komprimeringsteknologi. Våra handdukar tar mindre plats, vilket innebär färre lastbilar på vägen, mindre lagerutrymme krävs och dispensrar behöver inte fyllas på så ofta.
    • Vi har erhållit den prestigefyllda utmärkelsen FSC 2014 Leadership för vårt engagemang i forest stewardship (skogsförvaltning).
    • Användning av alternativa fibrer i pappersinnovation, inklusive vetestrå och bambu.
    • Våra pappershanddukar är inte enbart biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara - de används ofta av organisationer i komposteringsprogram.

Mall, etikett, text, banner, kort, illustration, molnet, hjul, tagg, bill, vektor, skrivbordet, data, häfte, layout, presentation, vektor, grafik, klöver, World Wide Web

AIRFLEX*-teknologi är en av våra huvudinnovationer – vilken säkerställer att färre handdukar används – tack vare sättet på vilket fibrerna absorberar fukt/vatten. De är starkare när de är våta, och mer absorberande jämfört med "ordinära" handdukar med sämre prestanda.

Detta beror på att de flesta ordinära handdukar är tillverkade av komprimerade och packade fibrer, så vattendroppar sitter helt enkelt ovanpå handdukarna och tar längre tid att absorbera.

Denna teknologi innebär inte endast att färre handdukar krävs per torkning, varför produktens användningskostnad förbättras, och likaså användarnas upplevelse genom att deras tvättrumsbesök förbättras.  

Detta är mycket bra för användarnöjdheten - och miljön.

"Vid Kimberly-Clark är vår vision att leda världen i grundläggande aspekter för ett bättre liv. Hållbarhetsfrågor utmanar oss att uppfylla denna vision genom att vara ansvarstagande ombud för miljön och positiva bidragare i våra gemenskaper", säger Lisa Morden, Senior Director of Global Sustainability för Kimberly-Clark.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit