Logo

Tre enkla steg som ger miljövänligare transporter

Dela via:
  • Staples_article

Företagen gör vinster medan vår planet blir lidande i takt med att shopping online blir allt mer populärt och miljontals paket levereras inom Europa varje dag. Så hur ser man till att paketen som skickas inte bara når sitt mål, utan att de även gör det på ett hållbart sätt? Enkelt. Du kan minska leveransvolymen med upp till 30 % genom att införa några riktlinjer:

1. Återvinn
Allt börjar med rätt förpackningsmaterial. Varför ska man slösa värdefulla resurser på något som kastas i soporna? Välj i stället återvunna pappersprodukter, lådor, fyllnadsmaterial och tejp, vilket ger dig det perfekta paketet, utan onödigt slöseri med resurser. 

2. Återanvänd
Varför ska man kasta bort helt dugliga förpackningar när de kan återanvändas? Välj kvalitetsprodukter som utformats för att hålla, till exempel Staples återanvändbara förpackningsmaterial, och följ sedan säkra fraktrutiner. Du kan, till exempel, implementera en returpolicy som begär att kunder returnerar oönskade artiklar i samma låda de skickades i.

3. Minska
Det är ett långsiktigt åtagande att minska miljöpåverkan – det handlar om att förändra hur hela organisationen tänker och agerar varje dag. Att välja lokalt producerade produkter och konsolidera beställningarna är bara två små sätt som du kan implementera för att göra det.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit