Logo Lyreco

Pilot - Frixion/G2

Dela via:
Pilot

Ett komplett sortiment av raderbara, färgstarka och hållbara pennor. Med detta urval kan företag göra det dagliga arbetet både roligare och enklare samtidigt som de kan vara både mer hållbara och ekonomiska.

Värmekänslig bläckteknik patenterat av PILOT. Frixion erbjuder dig en bekväm och smidig skrivupplevelse och det absolut viktigaste – möjligheten att sudda ut dina misstag, utan att det skadar pappret. Den är flexibel och anpassningsbar för alla användare.

Du kan radera FriXions bläck på grund av Pilots exklusiva värmekänsliga bläckteknik. Så om du behöver korrigera något du skrivit eller ritat kan du helt enkelt ”FriXion-it” genom att gnugga med suddgummit precis som med ett vanligt suddgummi.   

När du suddar med din FriXion penna värmer du bläcket och när temperaturen når över 65° C försvinner det. Bläcket kommer tillbaks om temperaturen går under -12° C. Vi vet att i alla professionella sammanhang görs flera misstag och FriXion familjen är den perfekta pennan för att korrigera era.

Planting Trees

En komplett familj:

  • FiXion ball: Gelbläckpenna med ett ergonomiskt grepp för perfekt skrivkomfort. Finns i 10 olika färger både i F och M 
  • FriXion ball clicker: Infällbar gelbläckpenna med ett ergonomiskt grepp för perfekt skrivkomfort. Kommer i åtta färger och finns i både F och M
  • FriXion ball LX: En metallvariant som både förtrollar dina fingrar med dess sköna komfort och dina ögon med dess fina färger.
  • FriXion point:  Gel bläckpenna med huv. Har ett ergonomiskt grepp för perfekt skrivkomfort. Finns i sju olika färger och har en fin Hi-Tecpoint spets.
  • FriXion Light: En överstrykningspenna med skuren spets för att kunna göra både breda och tunna linjer. Finns i sex olika färger.

FriXion ball, Frixion ball clicker and Frixion ball LX är idealiska för att hålla rena anteckningar, ändra i agendan eller för att klottra under ett telefonsamtal.

FriXion Point är perfekt för att utforma detaljerade planer och skisser, och även för att teckna geometriska former. Den är både fin och noggrann i skrift.

FriXion Light är idealiskt att markera och framhäva de viktigaste sakerna på alla typer av dokument. Stryk endast över de viktigaste delarna på exempelvis vägkartor, böcker och läroböcker etc.

Spara pengar och var snäll mot miljön genom att fylla på din FriXion penna med enrefill när den är slut – det har aldrig varit lättare att vara grön!  Du behöver bara en penna för att ersätta alla dina gamla pennor, stift, gummi och även korrigeringstejp.

Uppdatera ditt kontor med tillförlitliga gel-bläckpennor

Den mest kända och mest sålda gelbläckpenna i världen håller sin ledande position. Den fortsätter att sätta trender och samtidigt ligga steget före i förpackningen.  Det stadiga gummigreppet ger dig ett bekvämt grepp och dess vattenresistenta gelbläck skriver utan att kladda. Skrivspetsen  är gjord av volframkarbid och håller därför sin form. Pilot G2 finns i 13 olika färger och finns i tre olika skrivbredder; F, M och L

Uppgradera ditt dagliga arbete med ett komplett och färgglatt sortiment. Pilot G2 kommer i klassiska färger, men också metall och pastellfärger. Det finns ett brett utbud av färger för att anteckna och skriva i alla professionella sammanhang, med andra ord så finns det en Pilot G2 för varje stil och varje humör.

G2 Victoria finns i sex olika färger (blå, röd, grå, grön, rosa och lila). Denna nya penna håller en viktoriansk stil och kommer att tilltala alla som älskar att krydda sitt liv med elegans, även på jobbet.Pilot G2 firar 20 år 2017. Det är 20 år av dess ultra-resistenta spets som oförändrat skriver ihärdigt på pappret.  I alla dessa år har Pilot G2 gjort ett starkt avtryck världen över – som din bästa vän, på jobbet!

G2 familjen in detaljer:

   • G2 klassisk: Fyra klassiska färger (svart, blått, röd och grönt) och nio andra färger (ljusblå, violett, rosa, mörkröd, svartblå, ljusgrönt, etc.).
   • G2 pastell och metal: En palett av sex stycken pastellfärger och sex stycken metallicfärger allt för att inspirera din kreativitet.
   • G2 Victoria: En kollektion av sex olika färger för att sätta färg på vardagen. 

   

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit