Logo Lyreco

Leitz Re-cycle: Miljövänligare kan det inte bli!

Dela via:
Leitz

På Esselte har vi våra egna miljömål, men ännu viktigare är att vi har utvecklat produkter som hjälper ditt företag att nå era miljömål.

Börja utmaningen

Leitz var det första företaget att tillverka en pärm, så det är inte mer än rätt att vi är de första att avveckla en pärm. Leitz Recycle pärmen är enkel att montera isär så att alla delar kan återvinnas.

Demontera: Enkelhet i tre steg!

Ta ut det tillhörande verktyget. Ta bort nitarna. Återvinn materielen separerade från varandra. Radoringen och tumhålet är tillverkade av papier mâché, ett miljövänligt materiel som är lätt att återvinna. För fullständig återvinning av varje komponent.

Business, skrivbordet, isolerade, design, ingen person, illustration, etikett, utrustning, papper, säkerhet, tom, kort, teknik, symbol, retro, office, bild, dator, uppsättning, box

100% återvinningsbar, 100% hållbar

Förutom pärmen finns ett komplett utbud av produkter som uppfyller alla dina arkiveringsbehov av dokument samt brevkorgar och tidskriftssamlare tillverkade av hållbart och 100% återvunnet polypropylen.

Hållbarhet eller design? Både och.

Alla Leitz Re:cycle plastprodukter är tillverkade av 100% återvunnet materiel - och är fullständigt återvinningsbara. Leitz Re:cycle produkter visar att man inte behöver välja mellan attraktiv design och miljövänliga materiel.

Leitz Recycle: Var så grön du bara kan!

Ingen person, företag, illustration, skrivbordet, tillväxt, bild, symbol, papper, teknik, blad, isolerade, internet, isolerade, natur, horisontell, data, kommunikation, utrustning, data, text
Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit