Logo

Katrin – Hållbar till naturen

Dela via:
Katrin

Katrins produkter tillverkas av Metsä Tissue, del av Metsäkoncernen som är en ansvarstagande skogsindustriorganisation, vars produkters viktigaste råvara är förnybart nordiskt trä från skogar som sköts på ett hållbart sätt. Koncernen producerar ett stort urval produkter från mjukpapper till bakplåtspapper och från kartongskivor till massa, träprodukter och skogstjänster. I Metsäkoncernens högklassiga produkter förenas förnybara råmaterial, kundorientering, hållbar utveckling och innovation.

Ekonomisk tillväxt och hållbarhet går hand i hand.
Vi har hållbarheten i åtanke i allt vi gör. I produktionen av Katrinprodukterna försöker vi minimera miljöpåverkan genom produktens hela livscykel – från anskaffning av råmaterial, produktion och konsumtion hela vägen till avyttring. Vår miljöbeaktande leveranskedja inspekteras och granskas i överensstämmelse med internationella normer och alla produkter är trygga för både människor och miljö samt helt återvinningsbara. Alla mjukpappersprodukter från Katrin som tillverkas i de nordiska länderna är certifierade med Svanmärket och alla produkter som tillverkas i Tyskland har det europeiska miljömärket.

illustration, symbol, internet, skugga, business, knappen, etikett, vektor, horisontell, identitet, avlånga, teknik, bild, glaserat, forma, data, World Wide Web, square, Mall, ordning

Katrins produkter för toaletten omfattar toalettpapper och handdukar med innovativa Katrin Inclusive System Dispensing-lösningar samt konventionella mjukpappersprodukter, torkrullar, ansiktspapper och tvålar. Produkterna är inte bara funktionella utan de bidrar även till minskad konsumtion, genererar mindre avfall och påverkar ekonomin, miljön och hygien positivt i alla skeden under sin livscykel. En välfungerande dispenser minskar konsumtionen och servicebehovet och sparar tid. Mjukpapper med en god absorptionsförmåga betyder att mindre mängder papper spolas ned i toaletten. En minimerad papperskonsumtion betyder färre transporter, mindre avfall och därmed mindre miljöpåverkan.

Mindre är mer
Hållbart ansvar är ingen raketvetenskap. Ansvar är att ge minst lika mycket som man tar. På Katrin tänker vi att mindre är mer, vilket är vårt koncept för minimering av papperskonsumtion och främjande av en hög hygienstandard. Detta tankesätt tar i beaktande användargruppernas behov, verksamhetsområde, ekonomiska faktorer och natur. För Katrin är verkligt ansvarstagande en balans mellan dessa element, men också uppbyggnad av hållbara val tillsammans med alla berörda parter.

vektor, illustration, natur, skrivbordet, tillväxt, grafik, symbol, ingen person, Mall, business, design, grafisk design, vektor, Graf, banner, träd, bild, siluett, stripe, modern
Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit