Logo

Gör ett miljövänligare val, välj Papermate Value Packs

Dela via:
Papermate

Vårt engagemang för miljömässiga aspekter inom design, tillverkning, marknadsföring och distribution sparar resurser och minskar företagets miljöpåverkan. För att kunna göra betydelsefulla miljövinster krävs både produkt- och processinnovation.  I dag designar vi produkter och optimerar vi affärsprocesser som minimerar insatser och miljöpåverkan.

datorgrafik, business, vertikal, ekonomi, papper, horisontell, ordning, ingen person, rikedom, utbildning, framgång, illustration, text, data, plast, teknik, pengar, glaserat, symbol, dokumentera

Vi strävar efter att göra våra många anläggningar effektivare och att minska påverkan på samhällen där vi lever och arbetar genom att minska avfalls-, vatten- och energikonsumtionen. Men det gäller också våra produkter. Papermate Value Packs är ett perfekt exempel på detta.

Papermate Value Packs, vår lösning för ett mer miljövänligare och effektivare företag.

Vi erbjuder storpack av Inkjoy och Flexgrip. Att välja storpack i stället för små paket är ett smart val för ditt företag och planeten: det minskar påverkan på miljön i produktens alla cykler och ger dig mest på pengarna.

Smart paketering

Storpack är ett effektivt sätt att optimera produktpaketering samt minska omslagsmaterial, spill och påverkan på miljön utan att inverka på paketeringsändamålet - skydda och fästa uppmärksamhet på produkten.

Smart distribution

Att beställa mer än en produkt i taget betyder mindre energi, mindre material, mindre tillverkning och mindre transporter. Smart distribution minimerar företagets miljöpåverkan.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit