Logo Lyreco

Discovery - Hur kan ett vanligt träd hjälpa dig att uppfylla dina senaste kvartalsmål?

Dela via:
Discovery

Eucalyptus Globulus skulle kunna vara bara ytterligare ett konstigt namn på latin, men det är faktiskt namnet på ett träd som hjälper dig att uppföra dig på ett mer effektivt och hållbart sätt på kontoret.

Eucalyptus Globulus är en särskild art av eukalyptus som är perfekt för att tillverka världens mest ekoeffektiva och affärseffektiva kontorspapper, på grund av sina unika egenskaper. Det diskreta trädet är en växtart som är ständigt grön, eftersom det behåller sina löv året runt, även på hösten och vintern, och därför har en stabiliserande effekt på klimatet då det absorberar koldioxid och ger ifrån sig syre genom fotosyntesen även på vintern – hållbart hela året om.

Men det som verkligen gör Eucalyptus Globulus speciellt är fibrerna. De är kortare och cellväggen är tjockare än hos alla andra trädarter. När man kombinerar de unika egenskaperna hos Eucalyptus Globulus med toppmodern papperstillverkningsteknik, där färre kemikalier används i pappersmassatillverkningen, får man fram ett förbluffande kontorspapper: Discovery – ett papper med lägre gramvikt, 70 och 75 g/m², som lyckas vara tjockare än sina konkurrenter på 80 g/m² och med bättre eller jämförbar kvalitet.

Discovery är utformat för kopiatorer och skrivare med hög volym, särskilt för monokroma användningsområden. Laboratorietester visar att Discoverys prestanda överträffar de flesta standardkvalitetspapper på 80 g/m² på marknaden.

Användningen av papper med lägre vikt gör det möjligt för slutanvändarna att minska mängden papper som används, utan att behöva minska antalet utskrivna ark eller få sämre kvalitet. Discovery hjälper dig effektivt att klara dina mål det här kvartalet och alla andra.

World Wide Web, Mall, hjul, tagg, grafik, etikett, navigering, business, förfarande, internet, illustration, uppsättning, text, konceptuell, design, layout, data, data, vektor, pil
Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit