Logo Lyreco

Byt till en hållbar inköpsprocess med Multicopy

Dela via:
  • Multicopy

Svarar din verksamhet tillräckligt snabbt på marknadsförändringarna? Gör små, strategiska förändringar när det gäller inköpsbesluten och ligg steget före konkurrenterna så att du uppfyller morgondagens hållbarhetskrav. 

 

Ständig förändring är en välkänd framgångsfaktor. Benjamin Franklin sa en gång: ”When you’re finished changing, you’re finished.” Det gäller inte minst affärer och inköp. Se till att din verksamhet hänger med i utvecklingen genom att regelbundet se över och förändra din inköpsstrategi. På så sätt hänger du med i marknadstrenderna och kan tillgodose kundernas efterfrågan.

För att lyckas krävs det att du gör små men strategiska förändringar i din inköpsprocess och att du väljer mer hållbara produkter. Genom att ständigt tillföra värde på produktnivå kan din inköpsverksamhet bli ett verktyg för att skapa positiv förändring – utan att det egentligen krävs några större insatser. 

Men hur ska det gå till?
Vi antar att du till exempel regelbundet köper kopieringspapper – en produkt som spelar en viktig roll i det dagliga arbetet, men även är av betydelse för företagets miljöpåverkan. Har du funderat på att välja ett hållbart och miljöcertifierat papper, som Multicopy? Med Multicopy gör du ett miljövänligare val och får ett mervärde som sträcker sig bortom papperets praktiska funktion. 

Det sägs att vi människor blir en kombination av de fem personer vi tillbringar mest tid tillsammans med. Kanske blir företagen en kombination av verksamhetens team, produkter och inköpsbeslut? Eftersom ständig förändring är en framgångsfaktor blir den här typen av små, strategiska förändringar ett sätt att stärka varumärket steg för steg. 

Om du byter till Multicopy får du flera fördelar:
√ Du minskar den globala uppvärmningen. Inga fossila CO2-utsläpp i produktionen – minskat bidrag till växthusgaser. 

√ Du minimerar ditt företags miljöpåverkan. Helt klorfri blekning – mindre utsläpp. 

√ Du skapar innehåll till ditt företags hållbarhetsberättelse. FSC-certifierat (Forest Stewardship Council) – alla träd som används för att producera Multicopy kommer från en hållbar och spårbar källa. 

√ Du kan sova gott med vetskapen att ditt papper värnar miljön. EU-Blomman och Svanenmärkt – säkerställer att utsläppen styrs och minimeras under produktionen. 

Är du redo att göra en liten förändring i din inköpsprocess för att uppfylla morgondagens krav på hållbarhet? Våga förändring – i lagom dos. Se regelbundet över vad du baserar dina inköp av kontorsmaterial på och sträva alltid efter att tillföra mer värde. Var strategiskt noggrann när du väljer ut de viktigaste bitarna i pusslet och lägger dem på rätt plats. Om ditt mål är utmärkt kvalitet och hållbarhet kan Multicopy vara pusselbiten du letar efter  

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit