Logo

Fellowes får oss att arbeta hälsosammare

Dela via:
Fellowes - work better

Dåliga arbetsvanor är helt enkelt en dålig affär. Av ett företags kostnader utgör 90 % av dem personalkostnader och det är därför helt avgörande att man tar väl hand om sin största resurs – de anställda. 

Fellowes är marknadsledande på ergonomiska lösningar för den moderna kontorsmiljön och tar ett heltäckande grepp genom att erbjuda ett genomtänkt produktsortiment som gör det lättare för medarbetarna att arbeta bekvämt, säkert och effektivt.

Ny forskning visar att europeiska företag för närvarande förlorar ca 42 miljarder euro per år på grund av frånvaro.* Det mesta av denna frånvaro är förknippad med dåliga arbetsvanor vid användning av persondatorer, bärbara datorer och datorplattor. Enbart denna statitiska uppgift visar att införandet av ergonomiska produkter är en enkel och kostnadseffektiv lösning på ett omfatande problem.

Fellowes tillhandahåller en heltäckande lösning för arbetsstationsanvändare, från FIRA-godkända** höjningsanordningar för bildskärmar och bärbara datorer, rygg- och fotstöd till handledsstöd med Microban®-bakterieskydd. På så sätt kan du och dina medarbetare se till att ni både sitter bekvämt och arbetar mer effektivt.

God ergonomi är till nytta för företaget av flera orsaker:

    • Ökad produktivitet
    • Förbättrad arbetsmoral
    • Färre hälsoproblem som förslitningsskador, värk i rygg och nacke, överbelastning av handleder, ögontrötthet, muskel- och huvudvärk.

 

MINSKA RISKEN PÅ ARBETSPLATSEN I FYRA ENKLA STEG

Business, arbete, illustration, isolerad, skrivbord, stol, teknik, människa, människor, utrustning, kontor, corporate, skådespelare, person, boss, tabell, dator, Kvinna, utbildning, industri

Se hur Emma skapade den perfekta lösningen för sin arbetsstation.

Genom att följa Fellowes 4-Zone Approach™ ser du till att medarbetarna sitter, står och arbetar rätt. Denna metod identifierar inte bara de fyra områdena på människokroppen som är mest utsatta för problem när man arbetar med dator vid ett skrivbord, utan ger också råd om de mest effektiva lösningarna för att undvika arbetsskador och samtidigt förbättra komfort och produktivitet. Metoden ger förslag på hur man bäst utformar skrivbordet för att åstadkomma rätt kroppsställning i olika arbetsmiljöer och de lämpligaste ergonomiska produkterna. 

DET ÄR LAGSTADGAT: Arbetsgivarna är skyldiga enligt lag (EG-direktiv 90/270/EEG) att utföra riskanalyser av personalens arbetsstationer och att se till att medarbetarna arbetar säkert och bekvämt, oavsett var de befinner sig.

Börja arbeta rätt redan i dag genom att genomföra en riskanalys av arbetsstationen – det tar bara fem minuter – på 

illustration, business, anslutning, ingen person, sfärisk, design, bollformade, symbol, hjul, internet, isolerade, data, vektor, vektor, karta, teknik, presentation, World Wide Web, data, tid

*Forskning utförd av Dynamic Markets 2013 på uppdrag av Fellowes.
** FIRA International är en oberoende ergonomikonsult. Produkter med denna logotyp är godkända enligt EU:s arbetsmiljölagstiftning: SS-EN ISO9241/1995/del 5, EU-rådets direktiv 90/270 EEG och tillägg 2002.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit