Logo Lyreco

LEITZ: "ARBETE DÄR DU ÄR"

Dela via:
Leitz

"Arbete där du är" är den senaste rapport från Leitz som tar upp den förändring som sker på  kontoret, de utmaningar och möjligheter som finns när vi möter "den mobila arbetaren" som arbetar "överallt" och framförallt hur hemmakontoret kan göras mer bekvämt och produktivt.

Att säga, " jag ska gå till jobbet" används mer som en destination snarare än en aktivitet och tillhör numera det förflutna. Idag kan definition av "gå till jobbet" innebära "någonstans med en internet-anslutning". Så, numera handlar det mer om tillgänglighet till nätanslutning än var man befinner sig.

Ökningen av frilanssamhället, den yngre generationen ute på företag, mobiliteten och möjligheten till information och uppkoppling i realtid har resulterat i att arbete överallt och när som helst är det nya normala.

Leitz rapport bekräftar också att vi fortfarande är i behov av ett standardkontor. Över 50% gör mer än 80% av sitt arbete på en central kontorsplats och nästan en fjärdedel gör allt sitt arbete där. Men på grund av att "Arbete är där du är" ser kontoren väldigt olika ut, både när det gäller ytorna och bekvämlighetsutrymmen. Moderna företag designar kontoret för multifunktionalitet och anpassar sina arbetsplatser utifrån företagets identitet och värderingar. Med större möjligheter till mobilt arbete måste kontoren vara en attraktiv arbetsplats - en plats dit man vill gå och inte måste gå. Upptäck Leitz WOW serien och skapa en spännande kontorsmiljö eller Leitz Corporate Identity serien som passar ditt  företags färg.

Arbeta hemifrån blir mer och mer populärt. Att ha rätt och snygg arbetsutrustning är viktigt t.e.x anser nästan 3/5 att det viktigt med en justerbar och personlig  kontorsbelysning - ännu viktigare än en ergonomisk mus och ett tangentbord. Upptäck Leitz Style Smart LED bordslampa med justerbar belysning i realtid och matchar produkterna i det övriga Leitz Style sortimentet. 

Över 70% vill att deras arbetsutrustning  ska matcha interiören i hemmet och samtidigt se bra ut. Ett effektivt hemmakontor  bör också utrustas med förvaringslösningar samt flera USB anslutningar för laddning, mobila laddare och förvaring för kablar . Kolla in det breda utbudet av alla Leitz WOW produkterna samt Leitz Complete serien -  eleganta och designade tillbehör till dina mobila enheter.

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit